„A început să plângă.” Victor Slav, despre limitele pe care încearcă să i le impună fiicei sale

 Victor Slav, despre limitele pe care încearcă să i le impună fiicei sale
Victor Slav, despre limitele pe care încearcă să i le impună fiicei sale

Victor Slav încearcă să îi impună anumite limite fiicei sale, atunci când vine vorba despre cadouri. Bianca Drăgușanu este foarte atașată de micuță și îi este destul de greu să îi refuze Sofiei anumite plăceri.

Victor Slav  își iubește foarte mult fiica, dar cu toate acestea încearcă să îi impună anumite limite, atunci când vine vorba despre cadouri.

Citește și: Cine este Bianca Drăgușanu. „Există o singură competiție: eu cu mine!”

Victor Slav, despre limitele pe care încearcă să i le impună fiicei sale

Victor Slav își iubește foarte mult fiica, alături de care și-a petrecut sărbătorile de iarnă și se ocupă foarte mult de educația ei și de modul în care crește și evoluează ca om.

Sofia Natalia este rodul iubirii dintre Victor Slav și Bianca Drăgușanu. Cu toate că cei doi sunt despărțiți de ani buni, au rămas în relații bune de dragul micuței, care locuiește cu mama ei.

Micuța a primit cadouri de Crăciun de la ambii părinți, dar Victor Slav își dorește să o învețe o lecție importantă. Fostul Biancăi Drăgușanu încearcă din răsputeri să nu îi satisfacă toate dorințele micuței de șase ani, dar îi este foarte greu.

Magazinele sunt pline de jucării, iar în  momentul în care Sofia vede ceva care îi place, tatăl ei nu o poate refuza. Din acest motiv, Victor Slav a avut o discuție cu micuța lui despre darurile de la Moș Crăciun.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Am avut de curând o discuție cu ea foarte interesantă, pentru că noi, părinții, ne propunem să nu le cumpărăm atât de multe jucării copiilor, nu prea reușești.

Pentru că sunt peste tot, sunt și în mall, atâtea magazine și le vede. Îmi spune că vrea și nu poți să îi spui că nu are voie.”, a povestit Victor Slav în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: „Mai bine de un an și ceva”. Bianca Drăgușanu și-a schimbat din nou look-ul! Cum a ieșit vedeta din salonul de înfrumusețare

 Victor Slav, despre limitele pe care încearcă să i le impună fiicei sale
Victor Slav, despre limitele pe care încearcă să i le impună fiicei sale[Sursa foto: Instagram]

Ce încearcă Victor Slav să o învețe pe fiica lui

Cu toate că îi este greu să își refuze fiica, fostul prezentator a încercat să o facă pe Sofia să înțeleagă că nu are nevoie de atâtea jucării.

Victor Slav încearcă să o educe pe fiica lui să fie recunoscătoare și să aprecieze  lucrurile pe care le primește.

Totodată, acesta vrea ca micuța să fie darnică cu cei care au o situație materială mai precară.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

El i-a spus Sofiei că Moș Crăciun îi va aduce cadouri având în vedere comportamentul ei din acest an. Acesta a încercat să-i impună o limită de o jucărie pe săptămână.

„Am avut o discuție cu ea și i-am explicat să nu mai cumpărăm atât de multe jucării. M-am folosit de această perioadă și i-am spus că Moș Crăciun urmărește tot timpul anului ce face copilul și știe câte jucării primește, pentru că el aduce jucării de Crăciun, iar dacă ai foarte multe jucării și Moș Crăciun face asta, aduce jucării.

A început să plângă și am zis că trebuie să facem într-un fel să luam maxim o jucărie pe săptămână… să putem să avem cadou de la Moș Crăciun, jucăriile astea multe să le strângem și le dăm la niște copii”, a mai spus Victor Slav.

 Victor Slav, despre limitele pe care încearcă să i le impună fiicei sale
Victor Slav, despre limitele pe care încearcă să i le impună fiicei sale[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „O refuz dacă depășește o anumită limită.”Ce relație are Victor Slav cu fetița lui și a Biancăi Drăgușanu



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

,,Am primit astăzi cred că zeci de telefoane.” Bianca Drăgușanu a fost amenințață. Ce i s-a întâmplat vedetei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies