„M-o prins!” Iancu Sterp, gest neașteptat chiar lângă iubita lui

„M-o prins!” Iancu Sterp, gest neașteptat chiar lângă iubita lui
„M-o prins!” Iancu Sterp, gest neașteptat chiar lângă iubita lui

Iancu Sterp, a fost prins în fapt de partenera lui de viață. Iată ce făcea fratele lui Culiță Sterp!

Iancu Sterp este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate persoane publice din showbiz-ul românesc. Băiatul mamei Geta a reușit să se facă remarcat în cadrul emisiunii ”Puterea dragostei”. După ce emisiunea s-a sfârșit, Iancu Sterp s-a mutat în mediul online, acolo unde și-a strâns o comunitate impresionantă de oameni. Fanii îl urmăresc constant, și sunt interesați de viața acestuia.

Citește și: Soacra Getuței Sterp, apariție excepțională în noaptea de Revelion! Cum s-a pozat alături de familie

Iancu Sterp, gest neașteptat chiar lângă iubita lui[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Tu ce scuză ai?” Anamaria Prodan, apariție spectaculoasă la restaurantul unde Culiță Sterp a cântat de Revelion

În urmă cu puțin timp, Iancu Sterp  a decis să își facă publică relația amoroasă cu Denisa Coțolan, relație pe care a încercat să o țină ascunsă de ochii lumii mult timp. Denisa Coțolan, în vârstă de 24 de ani, a fost extrem de bine primită în familia Sterp, fiind instant iubită de frații și surorile lui Iancu.

Mama Geta o îndrăgește și relația lor a fost perfectă încă de la prima întâlnire.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Iancu Sterp, gest neașteptat chiar lângă iubita lui

Recent, Iancu Sterp a postat un videoclip, iar admiratorii au rămas uluiți. Acesta a făcut un gest neașteptat, chiar sub privirile Denisei Coțolan.

Cei doi erau într-o sală de cinema, iar o domnișoară încerca să își caute locul rezervat. La un moment dat, Denisa Coțolan l-a prins pe Iancu Sterp în timp ce se uita la posteriorul acelei fete. Așadar, situația a fost tratată ca atare, cei doi începând să râdă și să se amuze de moment. De aici se poate observa faptul că Denisa Coțolan nu este o fire geloasă, și are încredere deplină în Iancu Sterp.

“M-o prins!”, a fost mesajul transmis de Iancu Sterp, alături de tot momentul filmat și postat pe pagina sa de Instagram.

Citește și: “Știam că ai treabă...” Cadoul primit de Iancu Sterp, din partea surorii sale, Ileana. Fanii s-au prăpădit de râs

Iancu Sterp, gest neașteptat chiar lângă iubita lui[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Ajută-l, Culiță.” Beni a cântat pentru familia Sterp. Băiatul a mers la colindat alături de alți băieți

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Iancu Sterp, despre relația dintre Denisa Coțolan și mama lui

Familia lui Iancu Sterp au primit-o pe Denisa cu toată căldură și iubirea, iar tânăra s-a acomodat rapid. În cadrul unei emisiuni, Iancu Sterp a făcut mărturisiri despre relația dintre iubita lui și mama Geta. Acesta a declarat că nu avea de gând să mai aducă nicio fată acasă, însă în momentul în care a hotărât să i-o prezinte persoanei care i-a dat viață, aceasta s-a îndrăgostit instant de tânără.

„Nu, chiar ziceam la tine în emisiune că nu o să duc nicio femeie acasă. Când am adus-o pe Denisa, ea s-a îndrăgostit mai tare ca mine. Mama Geta e foarte fericită și încântată, spre surprinderea tuturor. (…) Se înțeleg foarte bine. Denisa e raritate pentru zilele noastre, e o fată foarte harnică, la locul ei, e și foarte isteață, e în ultimul an de facultate, în Timișoara.

Ne-am mutat anul ăsta împreună și am zis că mă mut și eu cu ea în Timișoara. Sunt mai mereu plecat.”, a mărturisit Iancu Sterp, în cadrul emisiunii TV.

Citește și: ,,Asta n-am mai văzut-o în viața mea până acum.” Motivul pentru care logodnica lui Culiță a plecat singură la Istanbul

Iancu Sterp, gest neașteptat chiar lângă iubita lui[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

“Tu ce scuză ai?” Anamaria Prodan, apariție spectaculoasă la restaurantul unde Culiță Sterp a cântat de Revelion

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies