Lista celor mai tari filme noi, ce vor apărea în 2023

Lista celor mai tari filme noi, ce vor apărea în 2023
Lista celor mai tari filme noi, ce vor apărea în 2023

Aflați din rândurile următoare care sunt cele mai bune filme care vor apărea în 2023.

2023 reprezintă pentru mulți un nou început, unde tot ce s-a întâmplat rău în anul trecut este dat la o parte pentru a păși în noul an cu gânduri pozitive și speranța unui nou început. Același lucru se întâmplă și în cazul pasionaților de cinematografie. Dacă efectele pandemiei s-au făcut resimțite și în anul 2022 în ceea ce privește industria cinematografiei, care a fost puternic afectată de pandemia de coronavirus, anul 2023 se anunță a fi de-a dreptul special pentru iubitorii de filme și seriale.

O mulțime de producții cinematografice sunt așteptate să fie lansate pe parcursul acestui an. De la filme de acțiune, comedie, groază, dragoste sau animație, până la continuare de seriale, există o mulțime de producții cinematografice pentru toate gusturile și toate vârstele, ce urmează să fie lansate în anul 2023.

În continuarea articolului, vei găsi principalele titluri de filme care urmează a fi lansate în 2023 și o scurtă prezentare a acestora.

Cele mai așteptate filme noi în 2023

Citește și: 70 Întrebări şi provocări pentru jocul „Adevăr sau Provocare”

Lista celor mai tari filme noi, ce vor apărea în 2023

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Havoc

Havoc este un film de acțiune, thriller, care urmează să apară în cinematografe în data de 12 iulie 2023.

Este un film plin de suspans în regia lui Gareth Evans, după un scenariu scris tot de către el, în care vor juca atât cunoscutul actor Tom Hardy, dar și Timothy Olyphant și Luis Guzmán.

În film este vorba despre o tranzacție de substanțe ilicite care nu a mers conform planului din cauza unui detectiv care este nevoit să îl salveze pe fiul înstrăinat al unui politician, dezvăluind, încetul cu încetul, o rețea profundă dominată de corupție.

Fast & Furious 10

Al zecelea film din celebra serie Fast & Furious este preconizat să apară în cinematografe în data de 19 mai 2023. După mai bine de 9 ani de la data planificată pentru lansare, în sfârșit fanii celebrei serii de filme Fast & Fourious vor avea parte de acțiune pe care au așteptat-o cu sufletul la gură, regizată de Louis Leterrier și scrisă de Justin Lin și Dan Mazeau.

Filmul îi are în distribuție pe Vin Diesel, Jason Statham, Michelle Rodriguez, John Cena, Jason Momoa, Brie Larson, Tyrese Gibson, Chris ”Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Scott Eastwood, Michael Rooker, Alan Ritchson, Daniela Melchior, Cardi B, Helen Mirren, Charlize Theron și Rita Moreno și este al cincilea cel mai scump film realizat vreodată, cu un buget estimat la 300 de milioane de dolari.

Creed III

Creed III este a treia parte din seria de dramă sportivă regizată de Michael B. Jordan, după un scenariu scris de Keenan Coogler și Zach Baylin și urmează să fie lansat în data de 3 martie 2023. De asemenea, este primul film din franciza fără Stylvester Stallone în rolul lui Rocky Balboa. În Creed III, Michal B. Jordan în rolul lui Creed este pe cale să înflorească atât în cariera sa de box, cât și în viața de familie.

Guardians of the Galaxy III

Fanii Guardians of the Galaxy așteaotă cu sufletul la gură continuarea celei de-a doua părți din 2017 a Universului Cinematografic Marvel, care urmează să apară în cinematografe începând cu data de 5 mai 2023. Încă îndurerat de pierderea Gamorei, Peter Quill își reunește echipa pentru a apăra universul și pe unul dintre ei. Această misiune care ar putea însemna chiar sfârșitul Gardienilor, în cazul în care lucrurile nu merg conform planului.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

The Flash

The Flash este un viitor film american cu super-eroi, care se va lansa în data de 23 iunie 2023. Barry Allen călătorește în timp pentru a încerca să împiedice uciderea mamei sale, însă asta are să ducă la consecințe neintenționate (dar absolut evidente) în cronologia vieții sale.

Alte filme ce urmează a fi lansate în 2023

Citește și: 5 Filme de dragoste românești pe care trebuie să le vezi dacă ești romantică

Filme noi 2023

Printre principalele titluri de filme care așteaptă să fie lansate în 2023 se numără și Mission: Impossible VII (14 iulie 2023), Indiana Jones V (30 iunie 2023), Shazam! Fury of the Gods (17 martie 2023), Dune II (3 noiembrie 2023) și The Exorcist (13 octombrie 2023).



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

5 Filme de comedie pe care să le vezi în vacanța de vară cu familia

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies