“Îl iubesc.” Lidia Buble, declarații sincere înainte ca Răzvan Simion să se logodească cu Daliana Răducan

“Îl iubesc.” Lidia Buble, declarații sincere înainte ca Răzvan Simion să se logodească cu Daliana Răducan
“Îl iubesc.” Lidia Buble, declarații sincere înainte ca Răzvan Simion să se logodească cu Daliana Răducan

Lidia Buble a făcut câteva declarații sincere despre fostul ei partener de viață. Iată ce a mărturisit artista, înainte de logodna lui Răzvan Simion!

Lidia Buble se numără printre cele mai apreciate și iubite artiste de la noi din țară. Vedeta se laudă cu o carieră de succes, însă pe plan personal, nu a avut noroc în relațiile amoroase. Cea mai lungă relație a fost cea cu Răzvan Simion, iar iubirea dintre cei doi a fost una sinceră și frumoasă. Deși majoritatea oamenilor erau de părere că artista va face pasul cel mare alături de Răzvan Simion, Lidia Buble și acesta s-au despărțit după 5 ani de relație.

Amândoi au căzut de comun acord să meargă pe drumuri separate, însă au păstrat legătura, în prezent fiind prieteni.

Lidia Buble încă îl iubește pe Răzvan Simion

Lidia Buble, declarații sincere înainte ca Răzvan Simion să se logodească cu Daliana Răducan[Sursa foto: Instagram]

Răzvan Simion și-a refăcut viața după despărțirea de Lidia Buble, iar la începutul acestui an a hotărât să se logodească cu noua parteneră de viață. Chiar înainte ca prezentatorul TV să o ceară în căsătorie pe Daliana Răducan, Lidia Buble a făcut câteva dezvăluiri neașteptate.

Vedeta a susținut faptul că încă are sentimente pentru Răzvan Simion, deoarece a fost mare ei iubire.

”Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Cel puțin așa am simțit eu, așa cred. N-a fost ușor, dar cred între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc.

Îl iubesc, dar într-un mod diferit. Nu mai am fluturi în stomac.”, a dezvăluit Lidia Buble.

Citește și: “Diamantul ne unește începând de astăzi, sufletele.” Răzvan Simion a anunțat că s-a logodit cu Daliana Răducan, în noaptea de Anul Nou

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Lidia Buble, declarații sincere înainte ca Răzvan Simion să se logodească cu Daliana Răducan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Răzvan Simion, posibilă căsătorie în secret, cu Daliana Răducan

Mai mult decât atât, artista a rămas recunoscătoare pentru tot ceea ce a avut ocazia să învețe de-a lungul relației cu Răzvan Simion.

„Omul de la care am învățat cele mai multe pe toate planurile a fost Răzvan. El m-a învățat și foarte multă muzică, pentru că știe multă muzică, deși este prezentator TV.

M-a învățat foarte multă muzică și nu numai. Are gusturi rafinate. Artista pe care o îndrăgesc cel mai mult și pe care regret că nu am cunoscut-o și auzit-o live este Laura Stoica. Este artistul meu de suflet”, a mai adăugat vedeta.

Răzvan Simion a cerut-o de soție pe Daliana Răducan

Anul 2023 a început cu vești extraordinare. Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au logodit chiar în noaptea de Revelion.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„În 2023 aleg să fiu mai liber că niciodată și să trăiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea.

Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea. Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred in perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt. Așa cum trandafirul Micului Prinț a rămas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic. Vă doresc un an 2023 plin de creativitate în care să vă făuriți binele în toate domeniile vieții voastre. «Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…»”, a transmis Răzvan Simion pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Lidia Buble, în fața judecătorilor, după ce a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare

Lidia Buble, declarații sincere înainte ca Răzvan Simion să se logodească cu Daliana Răducan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Tribunalul a decis, în cazul Lidiei Buble. Ce s-a întâmplat cu artista



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

“Să nu-mi iau bătaie mai târziu.” Dani Oțil, declarații după ce i-au apărut 15.000 de euro în cont! Prezentatorul TV se teme să afle proveniența banilor

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies