Ce culoare se poartă în 2023 și cum o accesorizezi

Ce culoare se poartă în 2023 și cum o accesorizezi
Ce culoare se poartă în 2023 și cum o accesorizezi

Aflați din rândurile următoare care este culoarea anului 2023 și cum să o integrați în ținutele voastre.

Anul 2023 vine cu numeroase recomandări în privința modei. Toată lumea este pe cale să afle care sunt noile tendințe în materie de modă pentru anul 2023 și să le pună în aplicare.

Timp de 25 de ani, la final de an, celebrul Institut Pantone alege o culoare reprezentativă pentru următorul an. Acest lucru s- întâmplat și în anul 2022, a cărei culoare a fost Very Peri, o culoare care s-a format prin amestecarea unor tonuri de albastru cu roșu-violet și a ieșit un fel de lila, care a fost îndrăgit de reprezentantele sexului frumos

și integrată în numeroase ținute, dar și folosită în culorile de la machiaj sau de la unghii.

Trăim într-o perioadă în care foarte mulți oameni au fost agresivi; este necesar pentru a merge mai departe. Avem nevoie de curaj, dar căutăm ceva care să promoveze bucuria și să fie distractiv. Viața de acum este neconvențională și provocatoare din multe puncte de vedere – căutăm lucruri care să ne ajute să evadăm .”, a declarat Laurie Pressman, vicepreședinte Pantone.

Ce culoare se poartă în 2023

Citește și: De ce nu trebuie să-ți lipsească rozul din garderobă

Ce culoare se poartă în 2023 și cum o accesorizezi

Pentru anul 2023, Institutul Pantone a ales ca drept culoare reprezentativă Viva Magenta, o culoare îndrăzneață, care se află undeva între roșu și albastru și este descrisă ca o nuanță caldă și cool.

Porivit reprezentanților Institutului Pantone, denumirea exactă a culorii este 18-1750 Viva Magenta și este o nuanță vibrantă de roșu purpuriu, considerată un  exemplu de echilibru. Această culoare se bazează atât pe tonuri calde, cât și reci, iar originile culorii sunt ancorate în natură, fiind o culoare care se regăsește atât în picturile din peșteri, cât și în paleta de culori a galaxiilor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 „Este curajoasă, este neînfricată și este folosită pentru a descrie optimism și fericire și știm că avem cu toții nevoie mare de așa ceva. Numele culorii în sine vă spune că aceasta este o culoare cu care să sărbătoriți, o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”, a declarat Leatrice Eiseman, directorul executiv al Institutului Pantone.

Cum accesorizezi culoarea Viva Magenta

Citește și: Cu ce asortăm culoarea roșu. Semnificație, ținute asortate, trenduri, vedete care poartă roșu. "Trendurile vin și trec, stilul fiecăruia, însă, este cu totul altceva, te naști cu el"

Ce culoare se poartă în 2023 și cum o accesorizezi[Sursa foto: Shutterstock]

Potrivit criticilor vestimentari, culoarea Viva Magenta nu este ușor de purtat, fiind o culoare puternică, dar poate transmite un mesaj puternic.

 „ Nu ai cum să intri într-o cameră dacă porți această culoare și nu atragi atenția asupra ta.

Este îndrăzneață. Este plină de duh și de incluziune – întâmpină pe oricine și pe toți cu același spirit rebel.”, a precizat Eiseman.

Deoarece Viva Magenta este o culoare puternică, ce iese în evidență, puteți să o integrați în ținutele de zi cu zi, dar mai ales în cele de seară, optând pentru piese vestimentare de gală de culoarea Viva Magenta, pentru a oferi o notă impunătoare.

Astfel, puteți să purtați fie rochii de seară în această culoare sau poate chiar topuri de culoarea Viva Magenta, accesorizate cu pantaloni negrii. 

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Trebuie să îi dați posibilitatea culorii să strălucească și să fie în prim-plan. De aceea, dacă vreți să faceți diferite combinații vestimentare în care să integrați această culoare, trebuie ca Viva Magenta să predomine.

Ce culoare se poartă în 2023 și cum o accesorizezi[Sursa foto: Shutterstock]

În sezonul rece, Viva Magenta constituie o culoare potrivită și pentru pardesiuri, oferind o notă de eleganță.

Însuși Prințesa de Wales, Kate Middleton, care este un simbol al stilului și al rafinamentului, a optat pentru numeroase ținut în această nuanță de Viva Magenta, ultim dintre ele fiind compusă dintr-o rochie de caftan semnată Emilia Wickstead și o pălărie asortată în acest ton, pentru a-l primi pe președintele Africii de Sud Ramaphosa. Așadar, anul 2023 se anunță a fi unul ofertant pentru iubitorii de modă și nu numai, această culoare constituind un motiv inspirațional atât în cadrul amenajărilor interioare, dar și al diferitelor decorațiuni în cadrul unor evenimente importante.

Citește și: Cu ce se asortează culoarea vișiniu. Ce trebuie să eviți atunci când porți vișiniu

Culoarea anului 2023



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cu ce asortăm culoarea verde. Idei de ținute frumoase cu diverse nuanțe de verde

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies