Feng Shui 2023. Ce culoare se poartă la portofele anul acesta

Ce culoare se poartă la portofele anul acesta
Feng Shui 2023. Ce culoare se poartă la portofele anul acesta

Aflați din rândurile următoare cum să atragi banii în 2023 conform principiilor Feng Shui.

Anul 2023 este anul Iepurelui de Apă și începe în data de 22 ianuarie și ține până în data de 9 februarie 2024.

Acest an se anunță a fi un an prosper, mai ales din punct de vedere profesional. Potrivit specialiștilor în arta Feng Shui, anul Iepurelui aduce de obicei creștere și dezvoltare. Astfel, putem avea parte de abundență din punct de vedere financiar dacă respectăm anumite principii, printre cale și cele care au legătură cu ce culoare alegem pentru portofel.

Arta Feng Shui ne oferă anumite instrumente prin intermediul cărora putem să intensificăm și să atragem asupra noastră energia bună, astfel încât să obținem ceea ce ne dorim.

Se spune că persoanele care reușesc să stăpânească arta străveche a principiilor Feng Shui reușește să atragă bunăstarea și bogăția în viața sa. Feng Shui se află în strânsă legătură cu termenii de bogăție, noroc și echilibru.

Potrivit principiilor de Feng Shui, culoarea portofelului determină suma pe care o poate atrage în viața ta. Astfel, dacă vrei să te folosești de Feng Shui pentru a atrage bogăția în viața ta, trebuie să știi ce culoare ar trebui să alegi portofel, care nu constitui doar un accesoriu, ci are o legătură directă cu banii pentru că este locul în care îți depozitezi banii sau cardul de credit.

Ce culoare se poartă la portofele în 2023, conform principiilor Feng Shui

Citește și: Ce culoare se poartă în 2023 și cum o accesorizezi

Ce culoare se poartă la portofele anul acesta

Citește și: Care sunt plantele ce îți aduc noroc în casă și în dragoste „Vorbiți cu plantele! Au energia lor și te ajută întotdeauna!”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Când vine vorba de culori, acestea au influențat de-a lungul timpului buna dezvoltare a vieții omului deoarece sunt în strânsă legătură cu acesta, fiind prezente pretutindeni.

Pentru anul 2023, experții Feng Shui atrag atenția că cele mai norocoase culori sunt roșu, albastru și verde. Așadar, putem integra aceste culori în viața noastră de zi cu zi, fie că ne decorăm casa cu aceste culori sau alegem obiecte de îmbrăcăminte corespunzătoare sau le integrăm în diferite aranjamente și așa mai departe.

Însă, cel mai important lucru pentru mulți este prosperitatea financiară. Astfel, putem să folosim culorile anului 2023 pentru portofel ca să atragem cât mai mulți bani în viața noastră.

În 2023, specialiștii în Feng Shui recomandă roșu ca fiind cea mai bună culoare pentru portofel, aceasta aducând abundență, bani și prosperitate.

Roșu este însă o culoare puternică și este mai rar întâlnită în cazul portofelelor, dar puteți să optați și pentru un portofel de culoare bleumarin, care este mai ușor de asortat sau în acest context, puteți să vă

achiziționați și unul de culoarea verde închis. Verdele simbolizează oportunitățile financiare care abia așteaptă să fie explorate.

Ce altceva mai poți face pentru a atrage banii în 2023

Citește și: Remedii Feng Shui ca sa ai bani multi! De ce trebuie sa pui intotdeauna capacul la WC!

Cum să atragi banii în 2023

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citește și: 5 trucuri Feng Shui pentru a avea parte de noroc în dragoste şi înţelegere în cuplu. Le ştiai?

Pe lângă culoarea portofelului, există și alte practici în Feng Shui prin care puteți să atrageți mai mulți bani asupra voastră.

O practică veche spune că dacă lași portofelul lângă trei monede înfășurate într-o panglică roșie vei atrage bogăția în viața ta.

De asemenea, specialiștii în Feng Shui ne recomandă să avem mereu ordine în portofel. Se spune că un portofel dezordonat duce automat la sărăcie.

Iar dacă ai bani mărunți, nu-i risipi pune-i într-un borcan și păstrează-i. Borcanul cu mărunțiș poate atrage bani și prosperitate în viața ta. Totodată pune un săculeț cu sare în partea de sud-est a locuinței, se spune că acest lucru va atrage norocul, banii și prosperitatea.

De asemenea, se spune că banii atrag bani, iar sărăcia atrage sărăcie. Așa că ai grijă să nu cheltuiești și ultimul ban din casă. Trebuie să ai întotdeauna bani în casă, dar și în portofel și să-i cheltuiești în mod cumpătat.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

5 cristale care aduc noroc și abundență în viața ta. Cum să beneficiezi de proprietățile vindecătoare ale celor mai populare cristale, pentru a atrage prosperitatea și bunăstarea în viața ta

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies