“Suntem foarte fericiți.” Bia Khalifa își dorește un copil cu iubitul ei. Unde ar vrea tânăra să își facă nunta

“Suntem foarte fericiți.” Bia Khalifa își dorește un copil cu iubitul ei. Unde ar vrea tânăra să își facă nunta
“Suntem foarte fericiți.” Bia Khalifa își dorește un copil cu iubitul ei. Unde ar vrea tânăra să își facă nunta

Bia Khalifa este în al nouălea cer! Aceasta a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu iubitul ei.

Bia Khalifa a apărut în atenția publicului datorită relației pe care a avut-o cu Dani Mocanu. Totodată, tânăra are o carieră de succes în industria muzicală trap. Bia Khalifa, pe numele ei real, Bianca Niculai își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu cele mai explicite și controversate fotografii, în care îi pot admira corpul de invidiat, dar și tatuajele pe care le poartă cu mândrie.

Bia Khalifa, dezvăluiri despre cine este iubitul ei

Bia Khalifa a fost invitată în platoul emisiunii “Detectorul de minciuni”, unde a recunoscut lucruri incendiare. Aceasta a menționat cine este iubitul ei din prezent, cât de mult se bucură unul de celălalt și în ce stadiu al relației se află.

"Iubitul meu actual este Erps. Suntem împreună de mult timp.

Suntem foarte fericiți. Locuim împreună, singuri", a declarat Bia Khalifa.

Citește și: “Așa mă trezește pe mine.” Bia Khalifa, dezvăluiri despre cum îi place să își înceapă diminețile

Bia Khalifa își dorește un copil cu iubitul ei[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Bia Khalifa, mărturisiri despre nopțile ei fierbinți

Părerea familiei iubitului ei despre jobul pe care Bia Khalifa îl are

Bia a făcut cunoștința deja cu familia partenerului ei și se înțeleg de minune. Întrebată dacă familia lui are ceva împotriva meseriei pe care o prestează, vedeta nu a ezitat nicio secundă să ofere un răspuns.

"Nu. O iubesc pe Cici, e cumnata mea. O iubesc din toată inima. Eu nu înțeleg lumea care judecă.

Ea, de exemplu, e la medicină. Toată familia mea e la ceva. Unul e la drept...eu sunt singura care face OnlyFans. Oricum, nu contează ceea ce facem, ci să fim cei mai buni. Asta cred eu."
, a mai mărturisit Bia Khalifa.

Citește și: ”Nu este o meserie.” Carmen de la Sălciua, replică acidă la adresa femeilor care fac bani cu ajutorul platformelor pentru adulți

Bia Khalifa își dorește un copil cu iubitul ei[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Bia Khalifa. „Înainte arătam fain, dar acum se vede că sunt operată și eu mi-am dorit chestia asta."

Bia Khalifa, planuri despre nuntă și copil

Deși nimeni nu s-ar fi așteptat, Bia Khalifa își dorește să se așeze la casa ei. Mai mult decât atât, aceasta a luat în considerare și apariția pe lume a unui bebeluș.

Bia a discutat despre planurile de viitor cu partenerul ei de viață, unde vrea să facă nunta și cum ar vrea să arate copilul ei. Totodată, tânăra a dezvăluit și câteva informații incendiare despre diminețile petrecute în cuplu.

"Amândoi suntem nebuni. Cred că nunta noastră o să o facem în Amsterdam, o să fie iarbă peste tot și efectiv o să fie toată lumea high. Nu știu cum să îmi imaginez nunta noastră. Dar, bineînțeles că mi-aș dori. Cine nu și-ar dori? Mi-aș dori să am și un copil cu ochi albaștri cum îi are și el. Chiar înainte să vin aici am exersat pentru copil. Eu am nevoie de dimineață de doza mea de fericire. Așa mă trezește el pe mine.", a precizat Bia Khalifa, la Detectorul de minciuni.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Bia Khalifa, mărturisiri despre nopțile ei fierbinți

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies