Cine este Maria Lungu. „În momentul în care am fost pusă la încercare să aleg între televiziune și o carieră într-o țară dezvoltată, am ales televiziunea”

Cine este Maria Lungu
Cine este Maria Lungu. „În momentul în care am fost pusă la încercare să aleg între televiziune și o carieră într-o țară dezvoltată, am ales televiziunea”

Maria Lungu a fost concurentă la Puterea Dragostei.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Maria Lungu și cum a ajuns în lumina reflectoarelor. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute despre fosta concurentă „Puterea Dragostei”.

Cine este Maria Lungu

Citește și: Maria de la Puterea Dragostei, despre noaptea petrecută la hotel cu Cristian Marinescu: „S-a terminat foarte frumos”

Cine este Maria Lungu

Maria Lungu este o tânără în vârstă de 27 de ani din Chișinău, Republica Moldova și a ajuns cunoscută prin intermediul participării sale la emisiunea „ Puterea Dragostei ”, difuzată pe postul de televiziune Kanal D.

În anul 2021 frumoasa moldoveancă a participat la emisiunea Puterea Dragostei, prin intermediul căreia a format un cuplu cu Cristian Marinescu .  Din păcate, însă, relația lor nu a durat mult, iar după scurt timp de la terminarea emisiunii Maria și Cristian au decis să meargă pe drumuri separate.

Maria a obținut însă ceea ce și-a dorit în urma emisiunii, chiar dacă nu și-a găsit adevărata dragoste, visul ei fiind să ajungă cunoscută.

În cadrul unui podcast, blondina a povestit despre cum a ajuns să participe la această emisiune și care era adevăratul ei scop.

Eu am ajuns acolo, dar nu am plănuit că o să ajung atât de departe.

Da, am vrut să mă îndrăgostesc, dar în același timp am vrut faimă, am vrut popularitate, am vrut followers .”, a declarat Maria Lungu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Maria este singurul copil al unei familii obișnuite din Republica Moldova. Tot în cadrul unui podcast, blondina a povestit despre cât de greu le-a fost părinților săi să accepte că fiica lor participă la o emisiune de tip matrimonial și despre sacrificiile pe care ea le-a făcut ca să ajungă cunoscută.

Pe perioada emisiunii nu am vorbit deloc cu el. Mi-a zis că se dezice de mine. Pentru familia mea nu a fost cea mai bună veste că voi participa la această emisiune, însă eu eram gata să risc orice ca să rămân acolo și să îmi fac o carieră în televiziune .”, a povestit Maria.

Ce studii are Maria Lungu

Citește și: Cristian Marinescu de la Puterea dragostei, mărturisiri emoționante despre relația cu Maria: „Eram îndrăgostiți unul de altul!”

Cine este Maria Lungu

Fosta concurentă „Puterea Dragostei” este pasionată de modă în copilărie, iar în prezent aceasta lucrează ca stilist pentru mai multe vedete din Republica Moldova.

Maria Lungu a studiat designul vestimentar la Londra și, potrivit puselor ei, a renunțat la o carieră într-o țară dezvoltată pentru a avea parte de una în televiziune.

De mică îmi place lucrul ăsta. În momentul în care am fost pusă la încercare să aleg între televiziune și o carieră într-o țară dezvoltată, am ales televiziunea. De mică am visat să ajung la televizor. Mi-am dorit popularitate, mi-am dorit să mă cunoască lumea. Eu îmi doream foarte mult să fiu actriță. Mie îmi place că lumea mă cunoaște, îmi plac și haterii. Lupt să rămân pe sticlă .”, a declarat blondina.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

În prezent Maria lucrează în domeniul marketingului.

Detalii din viața personală a Mariei Lungu

Citește și: Mircea Eremia, primele dezvăluiri despre despărțirea de Maria Lungu de la Puterea dragostei

Cine este Maria Lungu

În cadrul emisiunii „Puterea dragostei”, cuplul pe care blondina l-a format cu Cristian a câștigat locul 1 în rândul preferințelor publicului și chiar dacă nu am rămas împreună, atât Maria, cât și Cristian se bucură de o mulțime de admiratori în mediul online, având un număr considerabil de followers pe rețelele de socializare.

Blondina însă s-a iubit și cu Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia, cei doi asumându-și public relația în luna mai. Din păcate, nici în cadrul acestei relații lucrurile nu au mers bine, iar artistul a anunțat curând că este singur.

Maria a declarat în nenumărate rânduri că își dorește o familie cu trei copii, dar până acum nu a avut parte de noroc pe plan sentimental. Înainte să ajungă la emisiunea „Puterea Dragostei”, tânăra a avut un logodnic care a înșelat-o cu o săptămână înainte de nuntă, acesta fiind motivul declanșator care a determinat-o pe Maria să participe la o emisiune unde avea posibilitatea să-și găsească sufletul pereche.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cine este Andreea Antonescu. „Șansele ca eu să trăiesc erau minime”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies