„Clădesc fericire pentru mine și băiatul meu.” Marcela Fota, despre ce se întâmplă în spatele scenei

„Clădesc fericire pentru mine și băiatul meu.” Marcela Fota, despre ce se întâmplă în spatele scenei
„Clădesc fericire pentru mine și băiatul meu.” Marcela Fota, despre ce se întâmplă în spatele scenei

În cadrul unui interviu, Marcela Fota a vorbit despre viața sa alături de iubitul și de fiul ei, după evenimentul neplăcut prin care a trecut atunci când soțul ei s-a stins din viață.

Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate artiste, iar de-a lungul timpului a reușit să își creeze o comunitate foarte mare de oameni care o susțin și îi sunt alături la fiecare pas.

Citește și: ”Ce bucurie.” Relația Marcelei Fota cu rudele sale, de când este împreună cu un tânăr de 23 de ani

Marcela Fota, despre ce se întâmplă în spatele scenei

Artista a mărturisit care este relația cu fiul său, în cadrul unui interviu și cum a reușit să treacă peste răutățile gratuite, după ce a hotărât să își facă publică relația cu bărbatul mai tânăr decât ea.

Marcela Fota, în vârstă de 45 de ani, a vorbit despre relația ei cu fiul său, David, și despre ce a determinat-o să meargă mai departe în viață.

După moartea soțului ei, Marcela Fota a trecut prin momente foarte grele, iar după spusele ei, și-a găsit puterea să meargă mai departe în momentul în care a acceptat.

„Puterea de a merge mai departe a fost acceptarea. Acesta a fost primul pas, apoi a fost conștientizarea că sunt unicul răspunzător pentru băiatul meu. Pentru zâmbetul și fericirea lui am luptat chiar și cu mine.

Indiferent ce sentimente și ce trăiri  m-au încercat, el a văzut doar zâmbet pe fața mea”, a spus artista, pentru unica.ro.

Ea mai spus despre ea că se menține atât de bine deoarece este o fire foarte copilăroasă și nu i-a permis niciodată copilului din ea să se maturizeze.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Primul factor cred că este starea mea de spirit, sunt o fire foarte copilăroasa, încă nu i-am permis copilului din mine să se maturizeze. Apoi este timpul meu pentru  mine, pe care nu îl „sar” niciodată”, a mai spus artista.

Citește și: Marcela Fota este culmea fericirii. Ce cadou de milioane i-a oferit bărbatul care îi este alături

Marcela Fota, despre ce se întâmplă în spatele scenei
Marcela Fota, despre ce se întâmplă în spatele scenei[Sursa foto: Instagram]

Care a fost cel mai greu moment din viața artistei

 Marcela Fota  este de părere că singura modalitate cu care a reușit să depășească fiecare moment greu a fost conștientizarea și ancorarea la realitate.

„Ca orice om am avut parte de bucurii, dar și de multe necazuri, pentru mine singura modalitate cu care am reușit să depășesc fiecare moment greu a fost conștientizarea și ancorarea la realitate.

În momentul în care viața mi-a dat fiecare dintre aceste lovituri, că am avut mai multe, mi-am pus niște întrebări, cine mă ridică, cine muncește pentru mine și băiatul meu, ce pot eu face să schimb acea „întâmplare”. Răspunsul pe care l-am primit de fiecare dată a fost că eu trebuie să mă ridic, să muncesc, să învăț din nou să râd, să îi arăt băiatului meu că orice lovitură pe care o primești în viată trebuie să înveți să o depășești.
Trebuia și trebuie să îi arăt băiatului meu că viața este frumoasă și merită din plin să o trăiești”,
a spus Marcela Fota.

Pentru vedetă cel mai important om este fiul său, David, și face tot posibilul ca acesta să fie fericit.

„Mi-am dat seama că prioritatea mea este fericirea mea și a băiatului meu, iar eu asta fac. Clădesc fericire pentru mine și pentru David”, a mărturisit ea.

Citește și: Francesca, dezvăluiri inedite din „Casa iubirii”, după eliminare. Ce se întâmplă, de fapt, între Patrick și Bianca: „E mai mult decât o simplă atracție”- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Marcela Fota a încetat să mai fie afectată despre ceea ce scrie presa și și-a dat seama că singura care poate face ceva pentru ca ea să fie fericită este chiar ea.

„Unul dintre principiile mele de viață era „nu face rău, pentru că la un moment dat se va întoarce”.  În momentul în care a început presa să scrie despre mine am fost șocată. Știam că nu făcusem nici un rău nimănui și nu înțelegeam care este motivul pentru care sunt atacată, unde și cu ce greșisem. A fost o perioadă în care am fost afectată apoi când am văzut cu câtă ușurință presa mă denigra iar unele persoane le „săreau” în ajutor m-am gândit: cine sunt „ei” să „merite” suferința mea? Și așa a început împăcarea, mi-am dat seama sunt singura care trebuie să facă ceva pentru fericirea mea, atunci am hotărât să NU îmi mai pese”, a mai spus artista.

Marcela Fota, despre ce se întâmplă în spatele scenei
Marcela Fota, despre ce se întâmplă în spatele scenei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Marcela Fota a spus care este adevărul din spatele piesei pe care i-ar fi dedicat-o iubitului

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

“Oamenii nu pot accepta alți oameni puternici.” Marcela Fota, reacție acidă cu privire la criticile oamenilor despre relația cu iubitul tânăr

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Marcela Fota este culmea fericirii. Ce cadou de milioane i-a oferit bărbatul care îi este alături

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies