„Am primit 89 de flori.” Anamaria Prodan, față în față cu Dani Mocanu

„Am primit 89 de flori.” Anamaria Prodan, față în față cu Dani Mocanu
„Am primit 89 de flori.” Anamaria Prodan, față în față cu Dani Mocanu

Anamaria Prodan și-a făcut simțită prezența pe TikTok în ultima perioadă. Ea a participat și la meciuri, a jucat cu fiica ei, dar și cu artistul Dani Mocanu.

Anamaria Prodan a luat-o drept exemplu pe Andreea Tonciu și și-a făcut intrarea pe TikTok. Cu toate că programul ei este unul destul de încărcat, femeia de afaceri are timp și de distracție.

Citește și: “Avea șarm!” Anamaria Prodan, dezvăluiri despre pasiunea pentru Sorin Cârțu

Anamaria Prodan, față în față cu Dani Mocanu

Anamaria Prodan   descoperă secretele live-urilor, face meciuri, iar fanii săi o susțin de fiecare dată. Se pare că această platformă i-a adus împreună pe ea și pe Dani Mocanu, care la sfârșitul anului 2021 îi făcea declarații de dragoste constant.

Se pare că TikTok nu mai este o platformă destinată copiilor, deoarece oamenii care au descoperit cum funcționează algoritmul l-au transformat într-o reală afacere.

Transgenderul Amarah se numără printre persoanele care s-au făcut cunoscute datorită platformei, iar Ștefaniei Costache i-a salvat viața.

Pe această platformă nu sunt doar persoanele care au nevoie de bani, ci și cei care au un mare succes și se bucură de o faimă uimitoare. Recent, Andreea Tonciu și-a făcut cont, iar acum este live aproape în fiecare seară.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Impresara a luat-o drept model. Cu toate că avea cont de mai mult timp, aceasta participă la meciuri, iar oamenii se bucură că pot comunica cu ea.

„Când nu mă găsiți, mă găsiți pe TikTok. Vă mulțumesc din suflet! Andreea (n.r Tonciu), știi câte flori am? Acum am primit 89 de flori, unii sunt albi și unii sunt roșii, care e deosebirea?”, a spus Anamaria Prodan într-unul dintre primele live-uri.

 Anamaria Prodan, față în față cu Dani Mocanu
Anamaria Prodan, față în față cu Dani Mocanu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Ea are un iubit cu care s-a mutat de când am plecat eu în Spania.” George, bombă pentru Maria, fosta concurentă din Casa Iubirii

Anamaria Prodan, despre Danu Mocanu

La sfârșitul anului 2021, când separarea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf era încă recentă, Dani Mocanu, îi făcea impresarei declarații de dragoste foarte des.

În acele momente, femeia de afaceri nu s-a supărat, ba chiar l-a lăudat pe celebrul manelist pentru felul în care știe să profite de situație și să câștige notorietate, dar și bani.

„Bravo lui! O zic clar, totuși, ceea ce face este business, dar lumea nu înțelege. Dani Mocanu face declarații Anamariei Prodan? NU! El își face business-ul și câștigă milioane! Trebuie să îmi dea 10% că sunt manager (râde, n.

red.)! Iar eu îl felicit și îi doresc la mai mare!”,  a declarat Anamaria Prodan atunci, în exclusivitate pentru FANATIK

 Anamaria Prodan, față în față cu Dani Mocanu
Anamaria Prodan, față în față cu Dani Mocanu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu dorm deloc de vreo trei zile.” Anamaria Prodan a mers la parastasul mamei sale într-un costum colorat



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

“Tu ce scuză ai?” Anamaria Prodan, apariție spectaculoasă la restaurantul unde Culiță Sterp a cântat de Revelion

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies