Cine este Cristina Spătar. ”Pentru mine el era totul, pentru că eu n-am mamă.”

Cine este Cristina Spătar. ”Pentru mine el era totul, pentru că eu n-am mamă.”
Cine este Cristina Spătar

Cristina Spătar este o cunoscută cântăreață de muzică R&B și dance/pop din România.

Cristina Spătar, cunoscută drept „regina R&B”, este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. În vârstă de 50 de ani, aceasta se bucură de o adevărată carieră de succes, însă plină de provocări. Cântăreața a colaborat cu numeroși artiști celebri români, devenind remarcată chiar de la primele apariții pe scena muzicală românească.

Cristina Spătar a trecut printr-un divorț dureros

Cristina Spătar a fost nevoită să divorțeze în anul 2017 de afaceristul Alin Ionescu, după o căsnicie de mulți ani. Din rodul iubirii acestora au apărut doi copii. Viața privată a cântăreței a reprezentat întotdeauna un interes pentru publicul larg. Cristina Spătar a avut de-a lungul timpului relații cu mai mulți bărbați celebri din țară, însă separarea de Alin Ionescu a fost, fără doar și poate, o decizie extrem de dificilă.

„A fost o perioadă mai delicată. Ultimii doi-trei ani din căsnicie și am înțeles mesajul, pentru că lipsea foarte mult. Eu am fost doar foarte geloasă. Nu l-am înșelat în viața mea și nu aș fi făcut asta. Pentru mine el era totul, pentru că eu n-am mamă. N-am pe nimeni. El și familia lui, pentru mine, erau totul.”, a declarat cântăreața.

Citește și: “Am întâlnit un om extraordinar.” Cristina Spătar, fericită alături de noul soț și copiii ei, în noaptea dintre ani

Cine este Cristina Spătar[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Avem trei copii.” Cristina Spătar, dezvăluiri despre soțul său

Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie

Deși a trecut printr-un divorț în urmă cu câțiva ani, la vârsta de 50 de ani, Cristina Spătar și-a refăcut viața alături de Vicențiu Mocanu.

Aceasta a fost cerută în căsătorie chiar în Dubai, unde nu a ezitat nicio secundă să răspundă afirmativ. În prezent, cei doi se laudă cu o familie frumoasă și se înțeleg de minune.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

"Am întâlnit un om extraordinar, un om care iubește copiii, chiar are și un club de fotbal pentru copii.

Și el, la rândul lui, are un copil, un băiețel de 11 ani. Eu zic că va fi bine. Copii sunt foarte încântați (n.r. fiul și fiica ei). Când m-a cerut în căsătorie, cu ei m-am consultat și mi-au zis: "Da mami, da, da!". Mi se pare că totul e mâna lui Dumnezeu”, a declarat artista.

Citește și: ,,De aceea a și vrut să țină ascuns totul.” Care este adevărul despre nunta Cristinei Spătar cu logodnicul milionar

Cine este Cristina Spătar[Sursa foto: Instagram]

Cristina Spătar, despre relația pe care o are cu copiii ei

Artista se bucură de o relație extrem de strânsă cu cei doi copii ai ei, Aida și Albert, astfel că mereu ține cont de părerile lor. Mai mult decât atât, Cristina Spătar ar fi vrut ca fiul ei să facă performanță în fotbal în Anglia, acolo unde ar fi avut șanse mult mai mari pentru cariera sa în lumea sportivă.

„Nu am vorbit cu fostul soț personal, ci prin rude. Albert iubește foarte mult fotbalul de performanță, el este căpitan de echipă aici unde este și mă gândeam că acolo aș fi putut să-l ajut să facă cu adevărat performanță, să joace la un club mare din Anglia. Aida a fost întotdeauna de acord cu orice decizie pe care am luat-o. Nu aș face nimic fără acordul lor. Cu ei mă consult la orice acțiune de-ale mele. Eu cred că în toate este mâna Lui Dumnezeu, eu asta cred”, a spus Cristina Spătar, într-o emisiune TV.

Citește și: “Fiecare cu alegerile sale!” Fostul soț al Cristinei Spătar, reacție agresivă după ce a aflat că interpreta face pasul cel mare. Ce a dorit să știe toată lumea

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Cine este Cristina Spătar[Sursa foto: Instagram]

După ce s-a logodit cu Vicențiu Mocanu, artista a fost întrebată dacă ia în considerare să devină mamă pentru a treia oară. Deși nu a exclus în totalitate această posibilitate, Cristina Spătar a precizat că nu se gândește la pasul acesta.

"Nu știu dacă aș mai putea (n.r. să aibă copii), dar niciodată nu poți să spui niciodată. Nu știu dacă ar mai avea rost la vârsta asta. Avem trei copii și cred că din momentul ăsta ar trebui să ne ocupăm de educația lor, de binele lor.", a mărturisit Cristina Spătar, într-o emisiune TV.

Copilăria dureroasă a Cristinei Spătar

Cristina Spătar  nu își aduce aminte cu drag de perioada copilăriei. Aceasta a trebuit să treacă peste problemele pe care tatăl ei le avea cu băuturile alcoolice, dar și peste caracterul dur pe care îl avea. Pe lângă momentele dificile din copilărie, Cristina Spătar a primit o lovitură în momentul în care mama ei s-a îmbolnăvit de cancer, boală care i-a curmat viața, din nefericire. Decesul persoanei care i-a dat viață a marcat-o extrem de tare pe Cristina Spătar, cântăreața reușind cu greu să treacă peste evenimentul tragic din viața ei.

“Tata era foarte dur, la orice mică greșeală ne lua la bătaie. El avea modul lui de a educa copiii, mama mea era cu vorba bună, cu blândețea. A fost un tip foarte dur, trăiește și în ziua de azi, încerc să îi fiu alături cât pot pentru că el nu a fost tocmai un gentleman. În momentul în care mama mea s-a îmbolnăvit de cancer, el nu a fost un domn, să rămână alături de ea. Mama mea s-a îmbolnăvit de cancer la 40 de ani, deci era foarte tânără când a murit și a ales să plece. În cele din urmă, eu am fost singura care l-a căutat, l-am ajutat să se remonteze, să se pună pe picioare pentru că între timp pierduse tot.”, a spus Cristina Spătar.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„Avem trei copii.” Cristina Spătar, dezvăluiri despre soțul său

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies