„Nu au dreptul să mă jignească.” Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a depus plângere la poliție

 Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a depus plângere la poliție
Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a depus plângere la poliție

După ce și-a pierdut mentorul, în anul 2022, Alin Gabriel Matei a început 2023 cum nu se putea mai rău. Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a depus plângere la poliție. Iată care este motivul!

Interpretul de muzică populară a publicat în mediul online un mesaj destul de dur, însoțit de o imagine care demonstrează multe, fără să ofere prea multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat.

Citește și: “Vor să câștige pe spatele fratelui meu.” Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, prima reacție după ce nu a fost de acord ca imaginea fratelui ei să fie folosită în timpul spectacolelor

Alin Gabriel Matei a depus plângere la poliție

Alin Gabriel Matei și-a dorit să își facă dreptate prin justiție, după ce a fost pus la zid și jignit de foarte multe ori, dar pe nedrept.

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian nu a mărturisit cui îi cere socoteală, dar decizia lui a fost să nu mai permită nimănui să se lege de cariera și de imaginea sa, deoarece toate acestea au fost construite de mare artist, care din păcate, s-a stins din viață.

„Începând de azi voi lua atitudine, nu voi mai permite nimănui să mă jignească, să mă hărțuiască atât pe rețelele de socializare, cât și în privat. Și persoanele PUBLICE sunt protejate de lege. Atâta timp cât eu, Alin Gabriel Matei, nu am jignit și nici hărțuit pe nimeni, nici alte persoane (care spun că sunt persoană publică) nu au dreptul să mă jignească, să mă hărțuiască, să mă denigreze.

Nu am vrut să fac rău, dar situația impune acest lucru, am avut bun simț, respect și 7 ani de acasă și nu am răspuns, am tăcut, dar până când? Am depus plângere la Poliție, este primul pas, vor mai urma și alte persoane!”, a scris Alin Gabriel Matei, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Mulți internauți au fost de partea tânărului folclorist, îndemnându-l să facă tot ceea ce se poate pentru nu a-i lăsa pe alții să îl denigreze.

„Foarte bine faci, Alin. Celor care nu știu să se poarte în societate așa le trebuie. Pe lumea asta totul se plătește. Petrică a știut ce a ales și dacă ai fi fost un prăpădit nu este treaba nimănui. Dacă ai ajuns undeva, ai ajuns pe munca, pe respectul și pe educația părinților tăi.

Capul sus și mergi mai departe, nu lua răutățile în seamă. Succes! Nu toată lumea gândește când aruncă cu noroi. Răutăți sunt, slavă Domnului. Dar stai liniștit că nu te vor doborî. Cine îl iubește pe Petrică te va iubi și pe tine, pentru că se vede că Petre a ales ce a trebuit. Tot înainte cu succes, copil talentat”, este unul dintre mesajele primite de Alin.

 Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a depus plângere la poliție
Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a depus plângere la poliție[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “După o lună de zile am aflat că sunt însărcinată.” O interpretă de muzică populară a povestit cum a rămas gravidă prin rugăciune

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Alin Gabriel Matei, rănit de o doamnă

Tânărul artist și-a completat și el declarațiile, spunând astfel că cine l-a rănit este o doamnă. Nu a spus care este numele lui în spațiul public, doar a menționat că l-a jignit.

„Dna trebuie să aducă probe pentru ceea ce afirmă. În loc să se bucure de acei bănuți și așa puțini, o să plătească amenda la poliție și mă gândesc bine dacă le fac acțiune în instanță pe cale civilă. Voi consulta avocatul (așa fac prăpădiții)”, a fost replica dată de Alin Gabriel Matei.

 Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a depus plângere la poliție
Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a depus plângere la poliție[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Maria Constantin, mamă pentru a doua oară?: „Dacă vrea Doamne, Doamne”



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este Sebastian, iubitul Emiliei Ghinescu. „Eram total diferiți!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

“Nu aș da pentru nicio pasiune din lume, relația pe care o am cu soțul meu”. Niculina Stoican vorbește despre relația cu Vasile Stănescu

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies