„Ciorba reîncălzită nu mai are același gust.” Prin ce momente grele a trecut fiica lui Ioniță de la Clejani

„Ciorba reîncălzită nu mai are același gust.” Prin ce momente grele a trecut fiica lui Ioniță de la Clejani
„Ciorba reîncălzită nu mai are același gust.” Prin ce momente grele a trecut fiica lui Ioniță de la Clejani

Ramona Olaru, în vârstă de 31 de ani, este fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani și trece prin momentele foarte grele. Artista suferă foarte mult din cauza lui Ady paris, care, în urmă cu câteva luni ar fi făcut totul pentru ea.

În urmă cu câteva luni, Ramona Manole povestea că trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei, iar toate aceste lucruri sunt meritul lui Ady Paris, un acordeonist. Instrumentistul îi promitea artistei că se va căsători cu ea și că vor avea o familie frumoasă, mai ales că aceasta era însărcinată.

Citește și: “Nu pot să mint că sunt bine și fericită.” Fiica lui Ioniță de la Clejani, mărturisiri despre situația devastatoare din viața ei

Prin ce momente grele a trecut fiica lui Ioniță de la Clejani

Din păcate pentru artistă, totul s-a năruit, iar vorbele lui Ady Paris s-au dovedit a fi false. După ce Ramona Olaru a făcut un avort spontan, la finalul anului ce a trecut, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate, relația dintre cei doi nu ar mai fi fost la fel.

Artista este de părere că Ady Paris a înșelat-o, iar după ce a văzut că nu îi este bine cu cealaltă persoană s-a întors din nou la ea.

„Ady ce să facă, cântă, doarme, mă caută. A spus că nu mă lasă de capul meu, pentru că ține la mine. Știi vorba aceea, ciorba reîncălzită nu mai are același gust. Eu cred că el m-a înșelat, iar eu am fost corectă cu el.

Și acum el a văzut că nu este bine cu acea persoană și vrea să fie din nou cu mine. Oamenii buni nu se găsesc pe toate drumurile. Ady nu s-a întors la fosta pentru că acea fată este măritată. Își dorește el să fie modern să aibă totul la picioarele sale, dar nu îi iese cu mine. El a văzut că sunt transparentă, l-am pus într-o lumină bună și si-a spus, probabil în gând, că sunt o proastă numai bună de pus la cratiță.
Ce credea el, că o să dorm și o să îi iasă, lasă că îl pun eu la punct. O să fiu mai serioasă cu el, să vadă schimbare dânsul de acum.”,
a declarat Ramona Manole, pentru Click!.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Sentință definitivă pentru Fulgy, condamnat la doi ani de pușcărie

 Prin ce momente grele a trecut fiica lui Ioniță de la Clejani
Prin ce momente grele a trecut fiica lui Ioniță de la Clejani[Sursa foto: Facebook]

Ramona Manole trece peste trădarea iubitului

Vedeta a spus că în ciuda a tot ce s-a întâmplat între ea și Ady Paris se gândește să treacă peste infidelitatea lui.

„Sincer, aș vrea să mă împac cu el, dar nu știu ce surprize îmi mai pregătește. Eu momentan mi-am revenit din starea în care eram, după ce am pierdut sarcina.

Intrasem într-o perioadă în depresie. Pentru a trece de perioada asta dificilă am început să îmi ocup și orice secundă din viață pe care o aveam din cauza stărilor de negativitate. Nici nu vreau să mă mai gândesc la acea perioadă, pentru că am fost devastată de dezamăgire. Am noroc că sunt o femeie puternică.”, a mai spus ea, pentru Click!.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

 Prin ce momente grele a trecut fiica lui Ioniță de la Clejani
Prin ce momente grele a trecut fiica lui Ioniță de la Clejani[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am avut febră mare, nu aveam aer!” Ce i-au transmis medicii, fiicei lui Ioniță de la Clejani, cu privire la sarcină

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

,,Trei luni de calvar.” Ramona Manole, declarații dureroase. Artista a pierdut sarcina

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies