Loredana Chivu a fost cerută de soție! Diva are un inel de logodnă de aproape 90.000 de euro

Loredana Chivu a fost cerută de soție! Diva are un inel de logodnă de aproape 90.000 de euro
Loredana Chivu a fost cerută de soție! Diva are un inel de logodnă de aproape 90.000 de euro

Loredana Chivu a spus “DA”, în momentul în care a fost cerută de bărbatul pe care l-a ținut departe de lumina reflectoarelor până acum.

Loredana Chivu a dorit să fie discretă în legătură cu viața sa personală, însă vestea că iubitul ei a cerut-o în căsătorie chiar la petrecerea de ziua sa de naștere nu a mai putut fi ținută secretă. Așadar, blondina a primit un superb inel de logodnă de față cu întreaga familie și prietenii săi. Totodată, la specialul eveniment și-au făcut apariția artiști precum Luis Gabriel și Adrian Minune, care au încins atmosfera.

Loredana Chivu a fost cerută de soție cu un inel de 87 000 de euro

Citește și: Cine este Loredana Chivu. „Eu m-am dus la culcare în noaptea aia cu gândul că tatăl meu trăiește!”

Blondina și-a invitat la ziua de naștere cei mai apropiați prieteni, printre care se numără Daniela Crudu, Simona Trașcă și Ana Maria Mocanu.

Evenimentul a avut loc pe data de 3 ianuarie, însă abia acum a găsit momentul oportun de a face o petrecere la care să fie prezentă toată lumea, după aproape două săptămâni. Loredana Chivu, în vârstă de 33 de ani, se bucură de succes și pe plan personal, după ce fostele sale relații au eșuat. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Loredana Chivu s-a logodit la vârsta de 33 de ani

Citește și: ”E ca o tradiție deja.” Loredana Chivu, dezvăluiri incendiare despre ziua ei de naștere. Cine a reușit să o surprindă pe vedetă

loredana chivu s-a logodit

Citește și: Loredana Chivu, schimbare de look. Dansatoarea a slăbit brusc, iar acum este de nerecunoscut

Loredana Chivu are o relație foarte serioasă. Iubitul ei i-a oferit un inel în valoare de aproximativ 90 000 de euro, de 18 k, fiind o adevărată surpriză pentru toți cei prezenți, mai ales că principalul scop pentru care a fost făcută petrecerea a fost ziua de naștere a divei.

Așadar, deși Loredana Chivu a fost discretă chiar și în seara logodnei sale, prietenii săi au dat vestea cea mare, fiind extrem de bucuroși pentru fericirea blondinei.

Momentan, blondina nu a vrut să ofere informații despre partenerul ei, însă se pare că în privat trăiește o frumoasă poveste de iubire, departe de lumina reflectoarelor. 

Loredana Chivu s-a distrat pe cinste până în zori alături de toate persoanele prezente la petrecere. Aceasta a arătat internauților cum s-a distrat, dar și ce ținută de gală a ales să poarte într-o seară atât de specială, o rochie roșie lungă, cu un design special.

loredana chivu iubit



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Secretul Loredanei Groza pentru o siluetă de invidiat. Alimentele de la care și-a luat rămas bun artista, pentru a arăta bine la 52 de ani

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies