Ce a făcut Bia Khalifa în fața lui Fulgy. Fanii au crezut că nu văd bine

Ce a făcut Bia Khalifa în fața lui Fulgy. Fanii au crezut că nu văd bine
Ce a făcut Bia Khalifa în fața lui Fulgy. Fanii au crezut că nu văd bine

Bia Khalifa i-a uimit pe toți, în momentul în care a făcut câteva gesturi indecente, în fața lui Fulgy, când se aflau într-un club.

Bia Khalifa și Fulgy au atras privirile tuturor internauților, după ce s-au afișat împreună în ipostaze tandre. Din momentul în care au recunoscut că sunt într-o relație, cei doi nu mai ai nicio reținere și se afișează peste tot.

Citește și: “Puteți să-mi spuneți Mrs. Moft!” Bia Khalifa, declarații despre relația cu Fulgy. Diva s-a cunoscut deja și cu părinții lui

Ce a făcut Bia Khalifa în fața lui Fulgy

Cei doi sunt foarte activi în mediul online, acolo unde își țin fanii la curent cu multe dintre evenimentele din viața lor, împărtășind cu ei atât momentele bune, cât și cele mai puțin bune.

Asta s-a întâmplat și în urmă cu puțin timp, deoarece Bia Khalifa și Fulgy au fost prezenți la o petrecere într-un club de fițe din Capitală, unde au fost mai multe persoane cunoscute din showbiz-ul românesc.

Blondina a fost filmată în timp ce dansa lasciv în fața celui cu care are o relație, fiind îmbrăcată într-o rochie extrem de sexy, care îi scoate formele în evidență.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cine este Bia Khalifa. „Înainte arătam fain, dar acum se vede că sunt operată și eu mi-am dorit chestia asta."

Ce a făcut Bia Khalifa în fața lui Fulgy
Ce a făcut Bia Khalifa în fața lui Fulgy[Sursa foto: Instagram]

Bia Khalifa, primele declarații despre relația cu Fulgy

Relația dintre Bia Khalifa și Fulgy pare să fie una foarte serioasă, asta pentru că blondina i-a cunoscut chiar și familia tânărului artist.

Relația dintre cei doi amorezi pare să fie una destul de serioasă, mai ales că blondina i-a cunoscut chiar și familia artistului. Bia Khalifa este o persoană sinceră și a făcut primele declarații despre relația pe care o are cu fiul Clejanilor.

„Păi de acum puteți să-mi spuneți Mrs. Moft( n.r. Doamna Moft) și cred că e de ajuns. Înțelege toată lumea prin chestia asta ce vreau să zic. Nu am timp acum să vorbesc că sunt cu iubitul meu”, a spus Bia Khalifa, pentru spynews.ro.

Bia Khalifa se bucură de un succes foarte mare și are o comunitate de persoane care o susțin la fiecare pas, deoarece, datorită caracterului puternic pe care îl are, a reușit să aibă foarte mulți fani.

Ce a făcut Bia Khalifa în fața lui Fulgy
Ce a făcut Bia Khalifa în fața lui Fulgy[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”Ne mai certăm...” Adelina Chivu, dezvăluiri despre căsnicia ei cu fostul fotbalist, Cristi Chivu



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„I-am bulversat pe toți.” Bia Khalifa, despre cel pe care îl iubește

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies