„Sper să reluăm relația și să ne căsătorim.” Alex Dobrescu, inel pentru Cristina Cioran

Alex Dobrescu, inel pentru Cristina Cioran
Alex Dobrescu, inel pentru Cristina Cioran

Alex Dobrescu încearcă din răsputeri să se împace cu Cristina Cioran, mama fetiței sale și a făcut mențiunea că relația pe care acesta o are cu părinții vedetei este una destul de încordată.

Cu câteva luni în urmă, Alex Dobrescu a anunțat separarea de Cristina Cioran, iar apoi s-a afișat pe rețelele de socializare cu o femeie mult mai tânără, despre care spunea că este partenera lui.

Citește și: „Ne-am întâlnit întâmplător.” Cum a reacționat Cristina Cioran, după ce a fost surprinsă în club alături de fostul ei iubit

Alex Dobrescu, inel pentru Cristina Cioran

În momentul actual, tatăl fetiței Cristinei Cioran încearcă să se împace cu vedeta și caută metode pentru a fi iertat de ea. El i-a cumpărat un inel, pe care speră că ea îl va primi înapoi și se vor căsători.

El este conștient că nu a avut un comportament potrivit și a menționat că încă o iubește pe fosta sa parteneră. Pe lângă aceste aspecte, a mai adăugat că părinții Cristinei Cioran nu l-au putut ierta pentru ceea ce a făcut.

„Am riscat și relația cu Cristina Cioran, și relația cu familia ei, am supărat pe toată lumea cu jocurile mele, poate ar trebui să o las mai ușor cu comportamentul acesta. Cu toate acestea, Cristina a înțeles. Port inima ei în inima mea. Am căutat-o, i-am trimis mesaje de iertare, i-am explicat că totul a fost o glumă. După cum de vede am început să ne întâlnim.

Sunt într-o relație dificilă (n.r. – familia Cristinei Cioran), cei în vârstă uită mai greu, iartă mai greu, dar voi face toate demersurile ca să revin în sânul familiei. Am fost primit extraordinar la mama ei acasă. Cristina Cioran este o fire foarte sensibilă, nu i-a fost ușor să crească singură fata pe parcursul celor 2-3 luni, chiar dacă am văzut-o din când în când, ea a crescut-o mai mult singură.
Sper să reluăm relația și să ne căsătorim, am făcut un gest pe care nu l-am mai făcut pentru o fată sau parteneră de-a mea din trecut și i-am luat un cadou sub formă de inel”
, a declarat Alex Dobrescu la, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

El este conștient că fosta sa parteneră a crescut singură fetița cât timp au fost separați. Cristina Cioran a suferit foarte mult cauza lui Alex Dobrescu, iar în urmă cu puțin timp au fost surprinși în timp ce se certau, în plină stradă.

În momentul actual nu se știe dacă Cristina Cioran va accepta să-l ierte pe tatăl fetiței sale și va șterge totul cu buretele.

Citește și: „La mine a fost un șoc.” Cristina Cioran, despre împăcarea cu Alex Dobrescu

Alex Dobrescu, inel pentru Cristina Cioran
Alex Dobrescu, inel pentru Cristina Cioran[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au petrecut împreună în club

 Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost surprinși împreună în club. Chiar dacă cei doi s-au despărțit, vedeta a spus că s-au întâlnit întâmplător.

 „Ne-am întâlnit întâmplător în club, am mai vorbit și după am plecat împreună și la clubul de lângă. El m-a luat de mână într-adevăr, dar nu ne-am împăcat. Nu, nu, a fost așa o seară zăpăcită (n.r. – nu s-au împăcat). Nu exclud nimic, dar nici nu cred că se va întâmpla asta (n.r. – să se împace). Nu suntem un cuplu”, a mărturisit Cristina Cioran pentru sursa mai sus menționată.

Alex Dobrescu, inel pentru Cristina Cioran
Alex Dobrescu, inel pentru Cristina Cioran[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu au trecut la pasul următor. Vedeta a fost cerută în căsătorie



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este Cristina Cioran. „Eu am așteptat, am sperat să se repare, dar ceva odată stricat, nu se mai poate repara din păcate.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

„Lucrurile se mai schimbă între timp.” Cristina Cioran a primit interdicție din partea lui Alex Dobrescu

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies