”Mi-a luat toată viața la rând.” Theo Rose, dezvăluiri despre bârfele pe care le-a auzit la adresa ei în mall

”Mi-a luat toată viața la rând.” Theo Rose, dezvăluiri despre bârfele pe care le-a auzit la adresa ei în mall
”Mi-a luat toată viața la rând.” Theo Rose, dezvăluiri despre bârfele pe care le-a auzit la adresa ei în mall

Theo Rose a rămas uimită după ce a auzit conversația unor persoane despre ea, în mall. Mai mult decât atât, cântăreața a simțit că trebuie să le ofere un răspuns!

Theo Rose este una dintre cele mai iubite și ascultate artiste din România. Aceasta se bucură de un real succes atât în cariera muzicală, cât și pe plan personal, deoarece urmează să dea naștere primului său copil împreună cu Anghel Damian.

Theo Rose, dezvăluiri despre bârfele pe care le-a auzit la adresa ei în mall 

Vedeta și-a început cariera actoricească, datorită rolului pe care l-a obținut într-un cunoscut serial, a devenit jurata unui show de talente, alături de Smiley și de asemenea, a început și o nouă relație amoroasă alături de Anghel Damian,

regizorul serialului în care joacă, cei doi pregătindu-se să fie părinți cât mai curând. Cu toate astea, se pare însă că unii oameni nu au văzut cu ochi buni ascensiunea lui Theo Rose și o critică în continuare din cauza faptului că a încheiat relația cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin. Mai mult decât atât, nici Anghel Damian nu a scăpat fără să fie criticat, căci se pare că multe persoane cunosc faptul că acesta a fost într-o relație cu Lia Bugnar, o femeie mult mai în vârstă decât el.

Citește și: “Nu a fost plăcut niciodată.” Theo Rose se confruntă cu noi probleme în sarcină

Theo Rose, dezvăluiri despre bârfele pe care le-a auzit în mall, în legătură cu viața ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Știu sigur.” Ce nume va avea fiul lui Theo Rose. Artista a publicat o imagine cu burtica

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Recent, Theo Rose le-a povestit admiratorilor ei cum a aflat ce cred alte persoane despre ea. Cântăreața a mers la un film cu iubitul ei, Anghel Damian, însă nu avea să știe ce se va întâmpla acolo. Theo Rose a auzit trei persoane, trecute de 45 de ani, care au început să vorbească despre relația ei. În nici măcar două minute, din spusele artistei, femeia respectivă a vorbit despre toată viața ei, evident, având la bază doar articolele din presă.

”Treceam pe lângă panoul unde apare reclama mea. În fața mea un grup de trei oameni, o doamnă cu doi domni, trecuți de 45. (…) Omul a întrebat politicos: „Cine e fata asta?” A început ea: „Asta? Stai că îi spun eu cine e asta”. A început, mi-a luat toată viața la rând. Zicea de Anghel: „Ăsta cu care e acuma e regizor, ea e cu regizorul acum, regizorul a fost cu cineva mai în vârstă decât el”.

Știi cum spunea? De parcă ei nu i-ar fi plăcut să aibă un gagic mai tânăr. „Înainte, știi cu cine a fost înainte? Cu nepotul lui Nea Marin”, le-a povestit Theo Rose urmăritorilor ei.

Cântăreața și partenerul ei se aflau în spatele celor trei oameni și se amuzau de poveștile pe care le auzeau. Anghel Damian, în schimb, nu înțelegea discuția, însă Theo Rose a fost ochi și urechi, iar la un moment dat a simțit să intervină, astfel încât oamenii să se simtă puțin.

”Am coborât și le-am zis și eu: „Bună seara! Vă salutăm!”. Am plecat, le-am zis ca să se simtă.”, a mai povestit Theo Rose, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea de stories.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citește și: „Problemele noastre nu mai sunt probleme.” Theo Rose, sfâșiată de durere. Ce a spus artista

Theo Rose, dezvăluiri despre bârfele pe care le-a auzit în mall, în legătură cu viața ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Theo Rose, primele fotografii cu burtica! Artista a dezvăluit numele băiețelului ei



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Știu sigur.” Ce nume va avea fiul lui Theo Rose. Artista a publicat o imagine cu burtica

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies