„Știți că vă ziceam înainte de Revelion că am tot felul de pofte.” Ce mesaj le-a transmis Lidia Buble fanilor

„Știți că vă ziceam înainte de Revelion că am tot felul de pofte.” Ce mesaj le-a transmis Lidia Buble fanilor
„Știți că vă ziceam înainte de Revelion că am tot felul de pofte.” Ce mesaj le-a transmis Lidia Buble fanilor

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, iar de-a lungul timpului a reușit să aibă lângă ea o comunitate foarte mare de persoane care o susțin și îi sunt alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin plăcute.

Vedeta  este foarte activă în mediul online, iar acolo le povestește celor care o urmăresc multe dintre evenimentele din viața ei. Iată ce mesaj le-a transmis Lidia Buble fanilor, în urmă cu puțin timp.

Citește și: „Nu îl deranjează nasul tău?” Ce a întrebat-o Horia Brenciu pe Lidia Buble. Artistul nu a avut nicio reținere

Ce mesaj le-a transmis Lidia Buble fanilor

În urmă cu puțin timp, artista a făcut dezvăluiri care a ridicat multe semne de întrebare în rândul persoanelor care o urmăresc și o susțin din meniul online.

Lidia Buble a fost mereu o persoană sinceră și a preferat să spună adevărul oricât de dur este acesta. Ei bine, în urmă cu puțin timp, s-a deschis în fața celor care o urmăresc și le-a mărturisit că este foarte fericită, deoarece a reușit să își facă o poftă pe care o avea de foarte mult timp.

Ea le-a spus celor care o susțin că de la începutul noului an își dorea foarte tare să mănânce tocăniță de cartofi, iar într-o zi liberă nu a mai stat pe gânduri și a trecut la treabă.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Vedeta a fost mândră de rezultat și și-a dorit să împartă acest moment și cu internauții.

Chiar și așa, pentru că a mărturisit faptul că avea pofte de ceva timp, fanilor le-a trecut prin care că poate este însărcinată.

Artista a ținut să lămurească cât de rapid situația, ba chiar i-a rugat pe fanii ei să nu se gândească la un asemenea lucru, deoarece în momentul actual nu se pune problema de o sarcină.

Ce mesaj le-a transmis Lidia Buble fanilor
Ce mesaj le-a transmis Lidia Buble fanilor[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Îl iubesc.” Lidia Buble, declarații sincere înainte ca Răzvan Simion să se logodească cu Daliana Răducan

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Care a fost mesajul transmis de artistă

Lidia Buble le-a spus celor care o urmăresc să nu își facă niciun fel de gând și că doar îi era poftă de tocăniță, iar datorită faptului că a avut o zi cu mai mult timp și s-a hotărât să o gătească.

„Știți că vă ziceam înainte de Revelion că am tot felul de pofte.

Nu vă faceți gânduri, să nu vă imaginați alte prostii, dar efectiv îmi era poftă să mănânc tocăniță și mă tot amenințam: „Lasă că îți fac, Lidio”. „Lasă, Lidio, că îți fac”. Și azi am făcut, pentru că am avut o zi mai liberă, să zicem. Și am intrat în bucătărie. Nu știu de ce, dar eu când intru în bucătărie mă simt așa foarte importantă, foarte folositoare. Ar trebui să fac asta mai des.
Ce ziceți?”,
a povestit solista pe Instastory.

Ce mesaj le-a transmis Lidia Buble fanilor
Ce mesaj le-a transmis Lidia Buble fanilor[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Lidia Buble, în fața judecătorilor, după ce a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

“Diamantul ne unește începând de astăzi, sufletele.” Răzvan Simion a anunțat că s-a logodit cu Daliana Răducan, în noaptea de Anul Nou

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies