Iubita lui Dorian Popa, accident rutier. Babs a povestit totul pe rețelele de socializare

Iubita lui Dorian Popa, accident rutier. Babs a povestit totul pe rețelele de socializare
Iubita lui Dorian Popa, accident rutier. Babs a povestit totul pe rețelele de socializare

Babs, iubita lui Dorian Popa, a făcut o sesiune de întrebări și de răspunsuri pe rețelele de socializare, iar fanii, curioși din fire, i-au pus o diverse întrebări. Aceasta a povestit mai multe lucruri din viața ei, inclusiv faptul că a fost implicată într-un accident rutier.

De obicei, Claudia Iosif, pe numele său real, nu este foarte activă în mediul online, dar uneori alege să vorbească cu fanii despre anumite lucruri care au loc în viața ei. De data aceasta, bruneta a povestit că a fost implicată într-un accident rutier.

Citește și: „Nu ne ascundem.” Motivul pentru care Dorian Popa și iubita lui nu se afișează împreună

Babs, iubita lui Dorian Popa, implicată într-un accident rutier

Babs le-a povestit fanilor ei că a fost implicată într-un accident rutier, dar nu din vina ei, ci a unui șofer care era în spate, deoarece a intrat în ea în momentul în care s-a oprit la o trecere de pietoni.

Pe lângă aceste lucruri, ea a declarat că nu a fost un accident grav, ci doar i s-a strâmbat puțin portbagajul.

„A intrat cineva în spatele meu când am oprit la trecerea de pietoni, deci vina nu-mi aparține. A fost ceva ușor, doar puțin strâmb portbagajul”, a explicat vedeta pe InstaStory.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: “Oamenii aceștia încă sunt în libertate.” Tzancă Uraganu, țepuit de un bărbat. Manelistul a rămas fără bolidul de lux

Iubita lui Dorian Popa, accident rutier
Iubita lui Dorian Popa, accident rutier[Sursa foto: Instagram]

Ce spune Dorian Popa despre nunta cu iubita lui

În urmă cu mai mult timp, Dorian Popa a deschis subiectul nunții cu iubita sa, iar în acea perioadă, artistul spunea că încă nu este cazul pentru acest eveniment, cu toate că este împreună cu Babs de mai mult de 12 ani.

„Nu, nu nuntă, nu copil.

Muncă, muncă multă, cartiere, milioane, hâtz, Johnule, vine criza, hai să ne pregătim, lăsați nunțile, lăsați vacanțele etc”,
a precizat cântărețul pe atunci.

Cei doi nu se afișează prea mult în mediul online, iar când a fost întrebată de ce, Claudia Iosif a spus că îi place să fie mai discretă. 

„Afișarea excesivă a unei relații nu aduce nimic bun. Este părerea mea, nu știu dacă este valabil pentru toată lumea, pentru noi nu este ok.

Nu ne ascundem, dar nici nu suntem non-stop împreună prin poze, și filmări, fiecare cu treaba lui. Acasă e acasă”, a declarat Babs pe rețelele de socializare.

Citește și: „Eu cred că este o femeie alături de care aș putea să supraviețuiesc!” Ce l-a determinat pe Dorian Popa să discute despre Betty Salam



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Nu ne ascundem.” Motivul pentru care Dorian Popa și iubita lui nu se afișează împreună

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Alin Oprea, mesaj dur la adresa fostei soții, Larisa Uță: „Războiul dintre noi nu se va încheia”

“Oamenii aceștia încă sunt în libertate.” Tzancă Uraganu, țepuit de un bărbat. Manelistul a rămas fără bolidul de lux

„Ai jignit-o în utimul hal!”. Antoni o face pe Criss să plângă iar Moldo explodează! Aflați ce acuzații își aduc concurenții în episodul de vineri, 18 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies