Horoscopul Sagetatorului pentru luna februarie 2023

Horoscopul Sagetatorului pentru luna februarie 2023
Horoscopul Sagetatorului pentru luna februarie 2023

Predicțiile din Horoscopul Săgetătorului pentru luna februarie 2023 sunt aici

Predicțiile din Horoscopul Săgetătorului pentru luna februarie 2023 sunt aici. Februarie aduce planuri mari de explorare și scântei în viața ta amoroasă- mai ales în timpul Lunii pline de pe 5. Citește horoscopul 2023 al zodiei tale pentru a vedea ce te așteaptă anul acesta sau consultă profilul de personalitate al Săgetătorului. Pentru a citi previziunile lunare pentru un alt semn zodiacal, vezi horoscopul nostru complet pentru februarie 2023.

Horoscopul Sagetatorului

Bine ai venit în februarie 2023, Săgetătorule. La sfârșitul lunii ianuarie, când excentrica planetă Uranus a intrat în mers direct, ai asistat la scuturări în cercul tău social. Schimbarea poate fi stresantă, mai ales în preajma sărbătorilor, dar o parte din maturizare este să le permitem prietenilor și familiei alese să se schimbe și să evolueze odată cu noi. Ești un semn de foc infamant și carismatic și, de obicei, nu îți este greu să îți faci prieteni.

De fapt, cu rețeaua ta extinsă, este posibil să primești multe invitații sociale în luna februarie.

Horoscopul Sagetatorului pentru luna februarie 2023
Horoscopul Sagetatorului pentru luna februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Cu toate acestea, s-ar putea să doriți să petreceți primul weekend al lunii singur, recuperând odihna. Duminică, 5 februarie, aduce o lună plină în semnul de foc al colegului tău, Leu, și în Casa a 9-a a filosofiei. Drept urmare, mintea ta este ocupată, dar cu dezbateri interne și personale pe care preferi să le păstrezi pentru tine decât să te lăudai cu ele la un pahar de băutură (poți face asta mai târziu în cursul lunii-

cu sau fără alcool, în orice caz). Lunile pline sunt momente crude, animalice, care pot duce adesea la excese și pot duce la drame atunci când sunt petrecute la bar, oricum. Așa că odihnește-te în acel weekend. Vei fi ocupat să îți plănuiești următoarea preluare a controlului lumii, cum ar fi înființarea unei trupe sau, dacă vrei cu adevărat să fii la brand pentru un Sag, următoarea ta vacanță furtunoasă.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Mercur intra in Varsator

Când Mercur vorbăreț va intra în Vărsător independent sâmbătă, 11 februarie, tot ce vei vrea să faci este să le spui prietenilor și iubiților tăi despre planurile tale mărețe. În această perioadă, indiferent de sentimentele tale față de Ziua Îndrăgostiților, calendarul tău social va fi atât de ocupat încât s-ar putea chiar să uiți să te stresezi în legătură cu această sărbătoare.

Indiferent de statutul relației tale sentimentale, astrele indică faptul că te vei simți confortabil, iubit și susținut pe tot parcursul lunii februarie. Când Soarele va intra în Pești, sâmbătă, 18 februarie, vă veți simți îndemnat să depuneți eforturi pentru a face din spațiul în care locuiți mai mult un cămin. În următoarele săptămâni te vei organiza, redecora și, cel mai important, te vei bucura de timpul petrecut acasă cu cei dragi de încredere.

Horoscopul Sagetatorului pentru luna februarie 2023
Horoscopul Sagetatorului pentru luna februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Dacă ești în căutarea iubirii, încercuiește duminică, 19 februarie, în calendar. Aceasta aduce o Lună nouă în Pești, ceea ce creează un weekend ideal pentru a stabili intenții cu privire la mediul tău de acasă, care include și partenerii romantici, deoarece acasă este într-adevăr acolo unde este inima, oricât de banal ar suna. Lunile noi marchează noi începuturi, așa că este un moment minunat pentru a te îmbrățișa și a vorbi despre viitor cu iubitul tău.

Citește și: Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi- kanald.ro

Citește și: Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a despărțit de iubită- stirilekanald.ro

De asemenea, duminică, 19 februarie, Venus, guvernatorul iubirii, al banilor și al frumuseții, intră în Berbec și în a 5-a ta Casă a plăcerii. Dacă te întâlnești cu cineva, acest lucru indică faptul că acest weekend va fi unul de neuitat și un moment excelent pentru a explora jocurile de rol sau orice fantezii sexy. Cu toate acestea, deoarece Casa a 5-a guvernează, de asemenea, creativitatea, dacă ești singur, este probabil ca în acest weekend să ai parte de succes în ceea ce privește un hobby sau un proiect de pasiune. Poți să le faci pe toate, Sagetatorule. Bucură-te și ne vedem luna viitoare.

Citește și: Horoscopul Racului pentru luna februarie 2023

Citește și: Horoscopul Berbecului pentru luna februarie 2023



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Când s-a produs ruptura dintre Adriana Bahmuțeanu și mama ei și unde și-a cerut prima dată iertare față de tatăl său. “Până nu vindeci asta, nu ai cum ca tu să ai o relație de cuplu fericită”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Folclorul românesc, zdruncinat de hora acuzațiilor. Atacul furibund: "A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească". Ce au de împărțit Elena Merișoreanu și Claudia Ghițulescu

Ciorbă de conopidă cu kefir și usturoi, rețeta Dianei Bart. „Servim cu mărar și pătrunjel verde.”

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies