Cine este Dr. Alexandra Mircea. „Eu când eram mică voiam să fiu Andreea Esca sau medic dentist”

Cine este Dr. Alexandra Mircea
Cine este Dr. Alexandra Mircea. „Eu când eram mică voiam să fiu Andreea Esca sau medic dentist”

Doctor Alexandra Mircea este cel mai cunoscut medic stomatolog de la noi din țară.

Aflați din rândurile următoare cine este dr. Alexandra Mircea și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent în cariera sa. În plus, descoperiți și cum a reușit de-a lungul timpului să construiască un business de la 0 și să fie în același timp medic stomatolog, creator de conținut și antreprenor.

Cine este Alexandra Mircea

Citește și: Cine este Lucian Bute. „Sunt un român care a plecat din România acum 21 de ani, de la Pechea și am ajuns în Canada și am vrut să fac ceva, să realizez ceva”

Cine este Dr. Alexandra Mircea

Alexandra Mircea este o tânără în vârstă de 36 de ani, născută în Medgidia și crescută la Câmpina într-o familie de medici stomatologi.

Pasiunea pentru stomatologie i-a fost insuflată încă din copilărie de părinții ei, iar astăzi Alexandra Mircea deține una dintre cele mai de succes clinici dentare pe care a construit-o singură de la 0 și în cadrul căreia a adunat unii dintre cei mai buni medici dentiști din țară.

Cu o soră mai mare care se afla în București și cu doi părinți dentiști, Alexandra a avut parte de o cale sigură, dar deloc ușoară în drumul său spre succes. Astfel, a urmat cursurile Facultății de Medicină Dentară în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și a ajuns unul dintre cei mai căutați medici dentiști de la noi din țară.

 „ Am crescut într-un mediu foarte protejat și am fost foarte aproape și de București. M-am obișnuit cu Bucureștiul de mică. Am auzit discutându-se în casă foarte multe lucruri despre dinți și am crescut în mediul ăsta. Mi s-a părut normal să fac stomatologie. Stând mai târziu să mă gândesc oare de ce am făcut asta, mi-am adus aminte de imaginea pe care o avea pacienții foarte fericiți când ai mei le rezolvau problemele și le luau durerea .”, a declarat Alexandra Mircea în cadrul podcastului „ Vin de-o poveste ”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cum a ajuns Alexandra Mircea să fie unul dintre cei mai căutați medici dentiști

Citește și: Cine este Ovidiu Dragoș Argeșanu. „Mai întâi rezolvi problema de suflet și dup-aia vindeci corpul!”

Cine este Dr. Alexandra Mircea

Succesul Alexandrei Mircea în domeniul stomatologiei se datorează anilor întregi în care a acumulat informații necesare pentru a-i oferi posibilitatea de a fi cea mai bună.

Eu am vrut să rămân la București și nu să mă întorc la Câmpina pentru că am vrut să fac stomatologie la alt nivel .”, a declarat Alexandra.

De asemenea, Alexandra Mircea este primul medic stomatolog care a adus educația dentară pe platformele de socializare, clipurile sale pe TikTok fiind vizionate de peste 200.000 de persoane, bucurându-se de un succes extraordinar în mediul online.

Am încercat să transformăm stomatologia în ceva digerabil și ușor de înțeles pentru toată lumea și am primit un răspuns la care nu mă așteptam din partea urmăritorilor .”, a declarat Alexandra Mircea.  

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Alexandra Mircea, medic stomatolog, creator de conținut și antreprenor

Citește și: Cine este Jean Gavril. "Toate eforturile pe care le-am depus în ultimii trei sau patru ani încep să se vadă și sunt foarte mulțumit de treaba asta."

Cine este Dr. Alexandra Mircea

În prezent Alexandra Mircea ocupă o poziție importantă în trei domenii de activitate diferite, fiind un medic stomatolog de succes, un creator de conținut care se bucură de un succes extraordinar în mediul online și un antreprenor care și-a deschis propria sa clinică dentară de la 0.

Cu multă muncă și determinare combinată cu dorința de a ajuta oamenii, Alexandra a reușit să strângă o comunitate impresionantă de oameni, atât în mediul online, cât și în clinica sa dentară.

Mi se pare că mai mulți medici ar trebui să vadă pacientul ca pe un prieten. Pentru mine a fost foarte important să văd ce simte pacientul. Am văzut că sunt foarte mulți pacienți care își doresc să interacționăm și să intre la mine în tratament și am căpătat încredere în mine încât să îmi deschid clinica mea .”, a declarat Alexandra Mircea în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cine este Irinel Columbeanu. „Regret că am fost prea credul. Acum am o situație materială destul de modestă.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies