”Mie nu-mi plac etichetele.” Loredana Chivu, primele declarații după ce a fost cerută de soție. Vedeta a oferit informații despre nuntă

”Mie nu-mi plac etichetele.” Loredana Chivu, primele declarații după ce a fost cerută de soție. Vedeta a oferit informații despre nuntă
”Mie nu-mi plac etichetele.” Loredana Chivu, primele declarații după ce a fost cerută de soție. Vedeta a oferit informații despre nuntă

În seara de 15 Ianuarie, Loredana Chivu a fost cerută de soție de către iubitul ei, care i-a oferit un inel de 87.000 de euro chiar la petrecerea organizată de ziua ei de naștere. Iată ce a declarat fosta asistentă TV!

Recent, blondina a discutat pentru prima oară despre logodna ei, dar și despre relația care a fost discretă până acum. De asemenea, la petrecerea ei au fost invitați prieteni și cunoștințe, cât și artiști celebri care au întreținut atmosfera, printre care Luis Gabriel și Adrian Minune.

Loredana Chivu, primele declarații după ce s-a logodit

Surpriza care a încântat-o peste măsură pe Loredana Chivu a fost, fără doar și poate, cererea în căsătorie.

Fosta asistentă TV a vorbit în cadrul unui interviu despre evenimentul special, însă deși a primit un inel în valoare de 87.000 de euro, aceasta dorește să fie discretă în declarații.

”Nu vreau să vorbesc despre evenimentul acesta pentru că lucrurile le țin puțin mai private de ceva vreme în viața mea. A fost o petrecere frumoasă de ziua mea de naștere, am primit un cadou (n.r.

inelul de logodnă), nu vreau să-i pun o etichetă. Nu știu cât contează valoarea materială, contează mai mult valoarea sentimentală a oricărui cadou din lumea asta. După cum spuneam și mai devreme nu prea vreau să dau o etichetă sau să zic că sunt într-un anumit punct din viața mea. Am primit un cadou frumos și cam atât!”, a mărturisit Loredana Chivu pentru Spynews.ro.

Loredana Chivu, primele declarații după ce a fost cerută de soție[Sursa foto: Instagram]

Loredana Chivu nu își face planuri de nuntă

Deși a avut parte de o surpriză plăcută și a primit un inel scump de logodnă, Loredana Chivu a declarat că, pentru moment, nu are planuri de nuntă în viitorul apropiat. Totodată, diva a mai menționat că toate lucrurile se vor întâmpla la momentul potrivit, și își dorește ca viața ei amoroasă să stea departe de ochii curioșilor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

”Ca orice femeie e normal că mă gândesc la nuntă, dar în momentul de față e exclusă această variantă pentru că eu consider că mai am multe de făcut înainte să fac vreun pas. Lucrurile vor veni toate la timpul potrivit, momentan lucrurile sunt foarte bine așa cum sunt, vreau să auzi asta din gura mea pentru că s-au spus tot felul de chestii și am zis, mie nu-mi plac etichetele.

Până când nu o să mă vedeți măritată, și cu siguranță atunci o să vedeți tot evenimentul și așa mai departe, consider că ceea ce se întâmplă pe plan amoros în viața mea trebuie să țin pentru mine”, a mai zis ea.

Citește și: Loredana Chivu a fost cerută de soție! Diva are un inel de logodnă de aproape 90.000 de euro

Loredana Chivu, primele declarații după ce a fost cerută de soție[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”E ca o tradiție deja.” Loredana Chivu, dezvăluiri incendiare despre ziua ei de naștere. Cine a reușit să o surprindă pe vedetă

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Mai mult decât atât, blondina a declarat că a învățat să fie mai discretă cu viața privată, fiind o lecție importantă din care are doar de câștigat.

”E un lucru pe care l-am învățat în mulți ani de zile, mi-a luat ceva să învățat lecția aceasta, iar de aceea lucrurile care contează cu adevărat pentru tine le ții private pentru că în general ceea ce oamenii nu știu, nu pot ruina”, a mai precizat ea.

Cu toate că Loredana Chivu exclude ideea de a face nunta în viitorul apropiat, acesta a menționat că evenimentul în sine va fi extravagant, atunci când se va decide să-l facă.

”Sinceră să fiu nici nu m-am gândit, poate dacă mă întrebai acum câțiva ani poate aș fi avut un răspuns la întrebarea asta, nu m-am gândit cum o să arate nunta mea, dar știu sigur că va fi ceva spectaculos, că așa îmi e și firea mea, puțin mai excentrică. Atunci când va fi momentul potrivit o să se întâmple ceea ce trebuie să se întâmple”, mai precizează Loredana Chivu.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

”E ca o tradiție deja.” Loredana Chivu, dezvăluiri incendiare despre ziua ei de naștere. Cine a reușit să o surprindă pe vedetă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies