”Nu am pofte extraordinare.” Ce obișnuiește Theo Rose să bea zilnic, de când este însărcinată

”Nu am pofte extraordinare.” Ce obișnuiește Theo Rose să bea zilnic, de când este însărcinată
”Nu am pofte extraordinare.” Ce obișnuiește Theo Rose să bea zilnic, de când este însărcinată

Theo Rose a dezvăluit care este băutura pe care o bea zi de zi, după ce a rămas însărcinată. Iată ce a declarat artista!

Theo Rose se numără, fără doar și poate, printre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe de la noi din țară. Recent, artista a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV, unde a oferit noi informații despre sarcină. Totodată, vedeta a dezvăluit fricile pe care le are în legătură cu momentul în care va fi mămică.

„La fiecare înțepătură, la fiecare senzație nouă ai impresia că se poate întâmplă ceva și, știi, să pui asta în pericol.

E greu de trăit, adică nu-i ușor să fii femeie gravidă. Te gândești și după naștere, dacă o să fii o mamă potrivită, dacă o să îl iubești suficient de mult, dacă o să fii buna, cum o să te descurci, ce o să învețe el de la tine. Nu mai zic. Mă apucă tot felul de gânduri”, a dezvăluit Theo Rose.

Citește și: „Pentru o secundă m-am speriat.” Cum arată Theo Rose, în a cinea lună de sarcină. Fanii au fost uimiți

Ce obișnuiește Theo Rose să bea zilnic, de când este însărcinată[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ce obișnuiește să bea Theo Rose, de când este însărcinată

Mai mult decât atât, artista a precizat și poftele pe care le are în această perioadă. Mai precis, este vorba despre apa minerală, pe care nu prea obișnuia să o consume înainte de sarcină.

„Am băut apă minerală mai mult decât am băut în toată viața mea și mănânc puțin mai mult, atât. Nu am pofte extraordinare, nu am fost pretențioasă și nu am avut probleme cu sarcina. Cu toate astea, îmi vine să plâng continuu. Mă abțin totuși. Nu mi-a zis nimeni nimic de nuntă. Important e să fim fericiți. În biserică m-aș cununa, dar fără petreceri și alte chestii. Am vorbit de asta cu el, mai ales de cununia civilă. Tata

și mamaie au știut din prima că e băiețel! A fost o surpriză faptul că este băiat și chiar mi-am dorit tare”
, a declarat Theo Rose.

Citește și: ”Mi-a luat toată viața la rând.” Theo Rose, dezvăluiri despre bârfele pe care le-a auzit la adresa ei în mall

Citește și: „Ai jignit-o în utimul hal!”. Antoni o face pe Criss să plângă iar Moldo explodează! Aflați ce acuzații își aduc concurenții în episodul de vineri, 18 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...- stirilekanald.ro

Ce obișnuiește Theo Rose să bea zilnic, de când este însărcinată[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose, noi detalii despre sarcină

În cadrul aceleași emisiuni, Theo Rose a menționat faptul că Anghel Damian este foarte emoționat și nerăbdător să devină tătic pentru prima oară.

„Pe Anghel îl ia cu leșin, pe el îl ia inima la fiecare control, la fiecare atenționare din partea medicului. Că apar tot felul de situații neprevăzute.

(…) Toată familia abia așteaptă. E primul copil din familia noastră, n-avem nici un nepoțel și toți sunt înnebuniți. Le mai trimit câte o poză de la morfologie, de la ecografiile pe care le facem”, a mai mărturisit Theo Rose.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

“Nu a fost plăcut niciodată.” Theo Rose se confruntă cu noi probleme în sarcină

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale

Cum să atragi bani în viața ta, în funcție de zodie

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies