Top 10 cele mai bogate femei din lume

Top 10 cele mai bogate femei din lume
Top 10 cele mai bogate femei din lume

Una dintre cele mai bogate femei de pe locul 10, deține o avere de 13,6 miliarde de dolari. Însă știați cine se află pe primul loc și care este averea acesteia?

Aflați din rândurile următoare care este topul 10 al celor mai bogate femei din lume. În plus, descoperiți și cum au ajuns acestea în top și ce companii dețin în prezent.

 

Top 10 cele mai bogate femei din lume

Locul 10 – Beate Heister

Pe locul 10 în topul celor mai bogate femei din lume se află Beate Heister. Aceasta s-a născut în anul 1951, în Germania.

Atunci când vine vorba despre sursa averii sale, în valoare de 13,6 miliarde de dolari, se pare că provine din vânzările supermarketurilor Aldi.

Beate Heister[Sursa foto: Facebook]

Locul 9 – Iris Fontbona

Pe locul 9 în topul celor mai bogate femei din lume se află   Iris Fontbona. Aceasta   este declarată ca fiind cel mai bogat cetățean din Chile.

Atunci când vine vorba despre sursa averii sale, în valoare de 13,7 miliarde de dolari, se pare că femeia de afaceri a moștenit-o după ce soțul său a decedat, în anul 2005.

Iris Fontbona[Sursa foto: Facebook]

Locul 8 -  Abigail Johnson

Pe locul 8 în topul celor mai bogate femei din lume se află Abigail Johnson. Aceasta s-a născut în anul 1961.

Atunci când vine vorba despre sursa averii sale, în valoare de 14,4 miliarde de dolari, se pare că provine din companiile familiei femeii de afaceri, Fidelity Investments și Fidelity Internațional. În cele două companii lucrează cu până la 45.000 de angajați.

Abigail Johnson[Sursa foto: Facebook]

Locul 7 – Gina Rinehart

Pe locul 7 în topul celor mai bogate femei din lume se află Gina Rinehart. Aceasta este declarată ca fiind cea mai bogată femeie din Australia.

Atunci când vine vorba despre sursa averii sale, în valoare de 15 miliarde de dolari, se pare că provine în urma moștenirii primite de la tatăl său, mai exact a companiei Hancock Prospecting, atunci când a moștenit 76,6% din acțiunile sale, fiind singurul copil, reușind să extindă compania care se ocupă cu explorarea și extracția mineralelor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Gina Rinehart[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Predictiile horoscopului tau lunar din Februarie 2023 sunt aici

Locul 6 – Laurene Powell Jobs

Pe locul 6 în topul celor mai bogate femei din lume se află Laurene Powell Jobs. Aceasta   s-a născut în anul 1963, în America. Atunci când vine vorba despre sursa averii sale, în valoare de 20 de miliarde de dolari, se pare că cea mai bogată femeie din industria tehnologiei a moștenit-o în urma decesului soțului

său, Steve Jobs, în anul 2011. Atunci a fost momentul în care a moștenit 7,3% din acțiunile companiei Disney (11 miliarde de dolari), dar și acțiuni la compania Apple (38,5 milioane de dolari).

Laurene Powell Jobs[Sursa foto: Facebook]

Locul 5 – Susanne Klatten

Pe locul 5 în topul celor mai bogate femei din lume se află Susanne Klatten. Aceasta   s-a născut în anul 1962, în Germania.

Atunci când vine vorba despre sursa averii sale, în valoare de 20,4 miliarde de dolari, se pare că cea mai bogată femeie din Germania a moștenit-o în urma decesului tatălui său. Acela a fost momentul în care a moștenit 50,1% din acțiunile unei companii de produse farmaceutice și de chimicale, din Atlanta. În plus, aceasta deține și o parte din acțiunile BWV.

femei bogate din intreaga lume
Susanne Klatten[Sursa foto: Facebook]

Locul 4 – Maria Franca Fissolo

Pe locul 4 în topul celor mai bogate femei din lume se află Maria Franca Fissolo. Aceasta   s-a născut în anul 1941, în Italia. Atunci când vine vorba despre sursa averii sale, în valoare de 25,2 miliarde de dolari, se pare că a moștenit-o în urma decesului soțului său. Acela a fost momentul în care a moștenit compania Ferrero, una dintre cele mai mari companii de cofetărie din Europa. Compania este condusă din Monaco, în prezent, alături de cei doi fii ai săi.

femei bogate
Maria Franca Fissolo[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Locul 3 – Jaqueline Mars

Pe locul 3 în topul celor mai bogate femei din lume se află Jaqueline Mars. Aceasta s-a născut în anul 1939, în America. Atunci când vine vorba despre sursa averii sale, în valoare de 27 de miliarde de dolari, se pare că provine în urma fondării companiei de dulciuri Mars, pe care a înființat-o împreună cu părinții săi și bunicul său.

Jaqueline Mars[Sursa foto: Facebook]

Locul 2 – Alice Walton

Pe locul 2 în topul celor mai bogate femei din lume se află Alice Walton.   Aceasta   s-a născut în anul 1949, în Newport, Arkansas. Atunci când vine vorba despre sursa averii sale, în valoare de 33,8 miliarde de dolari, se pare că provine din vânzările lanțului de supermarketuri Walmart, moștenit de la tatăl său.

femei bogate 2023
Alice Walton[Sursa foto: Facebook]

Locul 1 – Liliane Bettencourt

Pe locul 1 în topul celor mai bogate femei din lume se află Liliane Bettencourt. Aceasta s-a născut în anul 1922, în Paris. Atunci când vine vorba despre sursa averii sale, în valoare de 39,5 miliarde de dolari, se pare că cea mai bogată femeie din lume a moștenit-o din vânzările companiei de cosmetice L’oreal, fondator fiind tatăl său. Astăzi, la vârsta de 94 de ani, Liliane Bettencourt își continuă munca în companie, dar și în fundația înființată de către aceasta.

cine este cea mai bogata femeie din lume
Liliane Bettencourt[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Carieră și bani pentru zodia Pești. Cum să-ți folosești abilitățile pentru a-ți atinge obiectivele



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Calitățile și defectele femeilor, în funcție de zodie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies