Cine este Dragoș Bucur. „Mi-am dat seama că ceva e neînregulă cu mine!”

cine este dragos bucur
Cine este Dragoș Bucur

Dragoș Bucur este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune de la noi din țară. Vedeta a îmbinat atât meseria de actor, cât și cea de prezentator TV, pentru a ajunge la succesul de care se bucură astăzi.

De-a lungul carierei sale, Dragoș a luat parte la mai multe proiecte importante, ce l-au făcut să fie în lumina reflectoarelor.

Ce vârstă are Dragoș Bucur

dragos bucur
Dragoș Bucur[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cine este Cristi Pulhac. „Au fost momente în care am trecut prin perioade marcate de lipsuri”

La vârsta de 45 de ani, actorul se poate mândri cu succes atât pe plan profesional, cât și personal.

Talentul său i-au adus mari performanțe, în așa fel încât, în anii 2009 și 2010, Dragoș a câștigat premiul de cel mai bun actor. Pe parcursul carierei actoricești, vedeta a jucat atât în piese de teatru celebre, precum „Război și pace”, dar și în filme de renume, ce i-au adus succesul de astăzi, precum „Love Building” și „Două lozuri” Dragoș s-a ocupat chiar și cu dublarea vocii pentru un film de copii.
Cu toate că în prezent se bucură de faimă, actorul a mărturisit că în copilărie, visa să aibă o meserie total diferită de ceea ce face acum.

„Mi se părea o chestie extraordinară să stai agăţat de maşină de gunoi. Au încercat ai mei la un moment dat să mă convingă că nu e cea mai rentabilă meserie din lume şi nici cea mai plăcută.

Nu i-am crezut. Încet, încet, am început să-mi dau seama că am nişte opţiuni ceva mai bune", a povestit prezentatorul TV.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ce afacere are Dragoș Bucur

dragos bucur sotie
Dragoș Bucur și soția lui[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Bia TRS. „Îmi plac fetele, așa vreau să arăt, să mă las să fiu cea care sunt acum”

În urmă cu câțiva ani, actorul a intrat și în lumea televiziunii, acolo unde a fost jurat la o emisiune de talente, dar și prezentator la un alt show. Recent, împreună cu partenera lui de viață, Dana Nălbaru, Dragoș a intrat și în lumea antreprenoriatului. Cei doi și-au deschis o brutărie artizanală, cu ajutorul căreia reușesc să acumuleze sume considerabile de bani. Cu toate că la brutăria lui există și numeroase sortimente de prăjituri, Dragoș nu se poate bucura de ele, din cauza afecțiunii de care suferă.

„Am diabet. Unul dintre simptomele diabetului sunt crizele de furie, cel puțin înainte de a fi diagnosticat. În momentul în care mi-am dat seama că lucrurile o iau razna, eram la Academie și mă claxona unul. Am oprit mașina, m-am dat jos din mașină, am început să înjur. La un moment dat, m-am uitat la cine țipam și era un domn, la vreo 45-50 de ani, lângă el era un puști de 12 ani și se uitau la mine.

Mi-am dat seama cât de penibil sunt. M-am urcat în mașină și mi-am dat seama că ceva e neînregulă cu mine. Nu zodia era problema, ci diabetul.”, a mărturisit actorul.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru

dragos bucur copii
Câți copii are Dragoș Bucur[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Dragoș și soția lui sunt căsătoriți de aproape două decenii și au reușit să clădească o familie superbă. Cei doi au împreună trei copii. În urmă cu 6 ani, cuplul a decis să o adopte pe mezina familiei, Roxana, după ce au văzut-o în mediul online.

„Pe Roxana am văzut-o pe internet, pe lista copiilor greu adoptabili. Mai avea o lună până împlinea 5 ani. Era un copil bun care avea nevoie de familie și care probabil că astăzi ar fi fost tot acolo”, a declarat vedeta.

Dragoș se implică activ în educația copiilor, însă hotărârea pe care a luat-o alături de Dana, legată de copiii lor, a stârnit multe controverse. Cei doi au hotărât ca micuții lor să nu meargă la școală, iar aceștia sunt educați acasă, prin metoda homeschooling. Dragoș a mărturisit că este mulțumit de metoda aleasă, fiindcă sistemul de învățământ clasic ar fi creat competiție în mintea copiilor. De asemenea, deși Dana și Dragoș sunt persoane publice, aceștia au ales să nu își expună prea mult copii în lumina reflectoarelor, fie că este vorba de televiziune sau rețelele de socializare.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cine este Roxana Hulpe. „Mi-am dorit foarte mult un copil!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies