Bianca Drăgușanu, dezvăluri incendiare la Teo Show

Bianca Drăgușanu, dezvăluri incendiare la Teo Show
Bianca Drăgușanu, dezvăluri incendiare la Teo Show

"Foarte des mi s-a căutat în telefon, însă nu s-a găsit ceva compromițător niciodată "

 Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute femei din România, reușind să mentină mereu trează atenția publicului. Invitată, în acest weekend, în platoul "Teo Show", frumoasa vedetă a făcut o mărturisire neașteptată în legătură cu o posibilă căsătorie cu actualul partener, Gabi Bădălău, cu care are o relație de mai bine de un an de zile.

"Nu știu dacă mă mărit, am mai fost măritată.(...)

Eu sunt genul de femeie care s-ar mărita. Momentan lucrurile sunt un pic complicate, având în vedere situația.(...) Nu zic nici nu, nici da, vedem ce o vrea Dumnezeu, cum s-or aranja energiile, Universul. Eu sunt omul care atrage cam ce își dorește. Dacă o să mă vezi măritată, probabil o să fii printre primele persoane care vor știi că voi face acest pas! Am să zic că așa s-au aranjat astrele, așa a vrut Universul, Dumnezeu, să mă mărit din nou",  i-a mărturisit frumoasa blondă lui Teo Trandafir.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Vulcanică, pasională, asumată, vedeta a recunoscut că în trecut a fost o femeie geloasă și, de câteva ori, a căutat în telefonul partenerului mesaje compromițătoare din partea altor femei, mai ales că nici ea nu a "scăpat" de "inspecția" propriului telefon din partea partenerilor ei de viață.

"La un moment dat, dintr-o dată, m-am oprit să fac acest lucru, și viața mea a devenit mult mai liniștită, iar lucrurile s-au clarificat de la sine.(...) Foarte des mi s-a căutat în telefon, însă nu s-a găsit ceva compromițător niciodată, pentru că nu am făcut lucruri compromițătoare, mai ales atunci când am fost într-o relație. Probabil că în relațiile trecute, în primele două- trei luni în care ne cunoșteam unul pe celălălalt, să zicem, mai existau mici conversați cu alte persoane care puteau să deranjeze, sau nu, partenerul",  a subliniat Bianca Drăgușanu în cadrul

“Teo Show”. Emisiunea poate fi urmarită în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10:00, la Kanal D.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies