„Mi-a stricat toate planurile.” Alina Radi, despre cea mai mare greșeală pe care a făcut-o

„Mi-a stricat toate planurile.” Alina Radi, despre cea mai mare greșeală pe care a făcut-o
„Mi-a stricat toate planurile.” Alina Radi, despre cea mai mare greșeală pe care a făcut-o

Alina Radi a muncit foarte mult să ajungă o artistă de succes, dar, într-un moment de pierdere, iubirea a avut alte planuri pentru ea.

Vedeta s-a îndrăgostit de bărbatul greșit, iar ulterior a rămas însărcinată, motiv pentru care s-a întors din București la Timișoara și a rămas să își crească copilul de una singură.

Citește și: Alina Radi iubește din nou: „Această poveste a început de mult timp”

Alina Radi a primit lecție de la viață

Alina Randi a dat dovadă de multă putere și curaj de-a lungul vieții și a făcut multe sacrificii, iar dacă privește în urmă, femeia mărturisește că nu regretă absolut nimic, deoarece dacă lucrurile s-au

fi întâmplat altfel, în momentul actual nu s-ar fi putut bucura de fiul său.

Cu toate acestea, recunoaște faptul că a greșit foarte mult când a hotărât să aibă o idilă cu un bărbat însurat, care nu era capabil să își asume anumite lucruri, iar din păcate pentru ea, nu a vrut copilul și nu a încercat să afle nimic despre el.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Vedeta este de părere că fiecare greșeală este o lecție importantă, dar un lucru de care îi pare rău este că nu a investit mai mult în ea ca și artist.

„Suntem oameni și cu toții greșim, e ceva normal, din asta învățăm. Fiecare greșeală pentru mine a fost o lecție importantă. Sincer îmi pare rău că nu am investit mai mult în mine ca artist, că nu am muncit mai mult.

Singura mea greșeală și cea mai mare este că m-am implicat într-o relație interzisă și am realizat prea târziu. Mi-am trăit și visul de prezentator până a apărut ‘Satana’ în viața mea, individul cu care am rămas însărcinată și mi-a stricat toate planurile”, a spus Alina Radi, conform Fanatik.

Artista, despre relația cu Nick Rădoi

Conform spuselor artistei, relația cu Nick Rădoi a fost una frumoasă, dar nu coincidea cu ceea ce își dorea ea, în acea perioadă.

Visul vedetei a fost să cânte mereu și să fie independentă, iar din acest motiv nu s-a căsătorit cu Nick Rădoi și nici nu a plecat peste Ocean, în SUA.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Alina Radi a avut parte de ghinion, după ce a ales cariera în detrimentul familiei, dar cu toate acestea, artista ar face acest lucru și acu. Ea și Nick au rămas prieteni și se respectă, deoarece au maturitatea necesară, iar în urmă cu mult timp au trăit o poveste frumoasă de dragoste.

„Am rămas prietenă cu Nick, ne respectăm pentru că suntem doi oameni maturi care au trăit o poveste frumoasă de dragoste.

A înțeles de acum 10 ani că eu îmi doresc o carieră, nu viață de familie. Poate acolo am greșit și Dumnezeu mi-a dat o palmă pentru că, după ce am pus punct relației, toate mi-au mers pe dos”, a mai spus cântăreața.

Citește și: Alina Radi, reacție în direct la TV după vestea că Nick Rădoi și Mădălina Apostol se căsătoresc! Fosta iubită a afaceristului a spus totul: „El mă caută în continuare”



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

„Nu e ea.” Cum au reacționat fanii, după ce au apărut fotografiile cu Cansu Dere în viață

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies