Cine este Adelina Pestrițu. ”Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,6.”

Cine este Adelina Pestrițu. ”Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,6.”
Cine este Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc.

Adelina Pestrițu, în vârstă de 36 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. 

Cine este Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a ajuns sub lumina reflectoarelor în momentul în care a apărut la brațul lui Liviu Vârciu, cei doi trăind o frumoasă poveste de dragoste, fiind căsătoriți în perioada 2009-2010. Astfel, odată cu trecerea timpului, vedeta a avut parte de colaborări în televiziune unde a reușit rapid să cucerească publicul însă, în prezent, Adelina Pestrițu și-a mutat cariera profesională în mediul online.

Aceasta a studiat la Colegiul Național Dinicu Golescu din Câmpulung Muscel, pe profil de Filologie însă, din nefericire, a întâmpinat mici probleme. Mai apoi, vedeta a terminat Facultatea de Management, însă s-a îndrăgostit iremediabil de televiziune.

„Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,6. Nu se pune problema că nu am învățat. S-a întâmplat însă ca în acest an, am confundat subiectele, și, în loc să scriu despre ‘Ion’, am scris despre Moromeții’.

Am umplut patru pagini despre un subiect greșit. În acel an, trei sferturi de țară a picat la română.”, a spus Adelina Pestrițu, în trecut.

Citește și: Adelina Pestrițu, vacanță de vis la munte! Vedetei nu i-a lipsit nimic

Cine este Adelina Pestrițu[Sursa foto: Instagram]

Copilăria Adelinei Pestrițu

Vedeta s-a născut în Câmpulung Muscel, iar până la vârsta de 14 ani Adelina a mărturisit că viața ei a fost lipsită de griji.

Însă, după acea perioadă, părinții ei au decis să se separe, creând astfel un dezechilibru în familia acesteia care a condus la anumite suferințe.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Sincer nu prea îmi place mie să vorbesc public despre situația părinților mei. Fiecare om în viața lui are episoade în care plânge, poate chiar intră în depresie.

O ruptură creează anumite suferințe. Și eu am avut episoadele mele. A trebuit să mă ridic, să mă scutur… Important este că părinții mei au stat întotdeauna lângă mine și lângă fratele meu și ne-au susținut, ne-au pus pe un drum. Din păcate, dacă ne uităm în jurul nostru 70 la sută dintre familii ajung la divorț”
, povestea Adelina Pestrițu la un moment dat.

Cum s-a cunoscut Adelina Pestrițu cu soțul ei, Virgil Șteblea

Adelina Pestrițu a făcut marele pas alături de sufletul său pereche, Virgil Șteblea, în urmă cu 5 ani. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate și cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Totodată, din rodul iubirii lor a apărut o fetiță, pe nume Zenaida Maria. Adelina și soțul ei au făcut cunoștință în anul 2017, iar de atunci au purtat nenumărate convorbiri telefonice. După prima întâlnire care ar fi durat nu mai mult, nu mai puțin de 6 ore, cei doi au hotărât să rămână împreună.

Într-un interviu de acum ceva timp, Virgil Șteblea a fost întrebat ce anume l-a atras cel mai mult la partenera lui.

„Am apreciat la ea timiditatea pe care a afișat-o la prima întâlnire, simțul umorului și faptul că este un om bun și sincer”, a răspuns el.

Citește și: „Moș Crăciun a trecut mai repede pe la noi.” Adelina Pestrițu, vizitată de Moș Crăciun

Cine este Adelina Pestrițu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Motivul pentru care Adelina Pestrițu nu și-a expus până acum copilul în mediul online

În urmă cu ceva timp, Adelina Pestrițu a hotărât să nu își expună fetița pe rețelele de socializare, din cauza faptului că i se pare „prematur”. Totodată, vedeta a susținut că o va expune în mediul online atunci când ea își va dori asta. Cu toate astea, se pare că ziua cea mare nu s-a lăsat mult așteptată, deoarece Adelina a postat recent prima poză cu fetița  ei.

„Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor”, a declarat, în urmă cu ceva timp, Adelina Pestrițu pentru Viva!.

Cine este Adelina Pestrițu[Sursa foto: Instagram]

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Moș Crăciun a trecut mai repede pe la noi.” Adelina Pestrițu, vizitată de Moș Crăciun

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies