”Felicitări!” Lora, apariție surprinzătoare pe rețelele de socializare! Artista urmează să devină mămică pentru prima oară?

”Felicitări!” Lora, apariție surprinzătoare  pe rețelele de socializare! Artista urmează să devină mămică pentru prima oară?
”Felicitări!” Lora, apariție surprinzătoare pe rețelele de socializare! Artista urmează să devină mămică pentru prima oară?

Lora și partenerul său de viață, Ionuț Ghenu, urmează să aibă un copilaș? Iată ce fotografie a postat cântăreața în mediul online!

Lora și Ionuț Ghenu sunt printre cele mai îndrăgite și cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Ce doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, și se pare că flacăra iubirii dintre ei crește pe zi ce trece. Recent, cântăreața a făcut o postare pe rețelele de socializare, care i-a făcut pe internauți să presupună că va avea un copil.

Lora, apariție surprinzătoare care a ridicat multe semne de întrebare

Artista este extrem de activă pe platformele de socializare, unde păstrează constant legătura cu admiratorii ei. Astfel, aceasta a postat în urmă cu puțin timp o fotografie care i-a pus pe gânduri pe majoritatea urmăritorilor ei. Mai precis, vedeta apare lângă iubitul ei care o ia în brațe de la spate, parând foarte fericiți unul în compania celuilalt. Cu toate astea, ceea ce a atras atenția fanilor este locul în care bărbatul își ține mâna, dar și mesajul pe care cântăreața l-a transmis alături de fotografie.

Mâinile îndrăgitului cuplu se întâlnesc undeva pe pântecul acesteia, ceea ce dă de înțeles că Lora este însărcinată.

„Iubi-ne-am pân’ la sfârșitul lumii și-napoi de 7 ori! Și voi pe mine și eu pe voi dar cel mai mult… pe amândoi”,   este mesajul Lorei de pe Instagram.

Citește și: „Mă mir că nu ne-am despărțit.” Lora, despre problemele cu care se confruntă în relația cu Ionuț Ghenu

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Lora, apariție surprinzătoare care a ridicat multe semne de întrebare[Sursa foto: Instagram]

Astfel, în scurt timp, postarea vedetei a reușit să strângă numeroase comentarii în care admiratorii îi felicitau pe cei doi și îi urau cântăreței o sarcină ușoară.

„Vine bebe?”/ „Felicitări”/ „Sarcină ușoară”, au fost doar o parte din mesajele primate de vedetă.

Lora a luat decizia de a îmbrăca din nou rochia de mireasă

Deși cei doi au o relație longevivă, Lora și Ionuț nu s-au grăbit niciodată în a face marele pas, amândoi dorind să se întâmple totul de la sine. Cu toate astea, artista a dezvăluit că ea și partenerul ei au discutat despre nuntă și cel mai probabil totul va fi o surpriză pentru toată lumea.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Ne gândim să facem nunta. Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva, că de fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva. Există varianta în care deodată să se trezească lumea că ne-am luat, am face și așa. Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă ”, a susținut cântăreața, potrivit Spynews.

Citește și: „Nu cred că e regulă să iubești pe oricine.” Ce a declarat Lora despre posibilitatea de a înfia un copil

Lora, apariție surprinzătoare care a ridicat multe semne de întrebare[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Nu cred că e regulă să iubești pe oricine.” Ce a declarat Lora despre posibilitatea de a înfia un copil

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies