6 provocări amuzante pe TikTok. Vei atrage o mulțime de inimioare

6 provocări amuzante pe TikTok
6 provocări amuzante pe TikTok

TikTok-ul este una dintre cele mai populare aplicații din momentul actual, deoarece multe persoane își petrec o bună parte din timp făcând diverse videoclipuri amuzante pentru a-și distra urmăritorii și nu numai.

Este o aplicație care stârnește hohote de râs și există o serie de provocări foarte amuzante, care cu siguranță te vor ajuta să crești. Dacă și tu îți petreci o parte din timp încercând să fii din ce în ce mai sus pe această platformă, ei bine, în rândurile de mai jos vei găsi câteva provocări care îți vor distra în adevăratul sens al cuvântului susținătorii.

Citește și: ”Sunt mai mult decât pregătit!” Nicoleta și Sorin de la Casa Iubirii au spus marele “DA”, în fața ofițerului de Stare Civilă?!

6 provocări amuzante pe TikTok
6 provocări amuzante pe TikTok[Sursa foto: Pexels.com]

Provocări amuzante pe TikTok pe care merită să le încerci

Savage” Challenge

Dacă stai mult timp pe TikTok trebuie să știi că cele mai populare clipuri video sunt cele care includ dansuri, iar cele care reușesc să aibă multe vizualizări, dar să și distreze lumea sunt de obicei acelea făcute pe melodia lui Megan Thee Stallions, Savage.

WAP” Challenge

Dacă nu ai prins trendul cu melodia Savage, ei bine, nu te panica, deoarece melodia lui Cardi B, WAP, te va aduce pe pagina principală a multora, iar urmăritorii tăi vor crește inevitabil.

“Who’s The Most Likely To” Challenge

Când vine vorba despre această provocare, tu și partenerul tău, sau un amic, trebuie să arătați unul spre celălalt și să vă răspundeți la întrebări despre care dintre voi ar fi în stare să facă un anumit lucru.

O provocare de acest gen cu siguranță va stârni hohote de râs, dar și multe like-uri.

 Prank Challenges

O mulțime de cupluri de pe TikTok creează clipuri video în care unul dintre parteneri îi face o farsă celuilalt. Te poți preface că faci o activitate într-o ținută neobișnuită, iar apoi să îi înregistrezi reacția celui cu care ai o relație.

 Call a Friend Challenge

În această provocare trebuie să îi suni prietenul cel mai apropiat al partenerului tău și să îl întrebi dacă s-a văzut cu el, în urmă cu o seară. La toată această discuție va asista și cel cu care ai o relație, dar nu va scoate niciun sunet.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Reacțiile vor stârni hohote de râs, iar vizualizările la videoclip vor fi unele pe măsură.

 Baby Challenge

Bebelușii sunt foarte drăguți, iar nimeni nu ar trece peste un videoclip cu ei. Vă puteți filma bebelușul în diferite ipostaze, atât drăguțe, cât și amuzante, iar apoi să îl urcați pe TikTok. Cu siguranță veți primi o mulțime de like-uri și comentarii.

6 provocări amuzante pe TikTok
6 provocări amuzante pe TikTok[Sursa foto: Pexels.com]

Ce să faci ca să obții mai multe vizualizări la clipurile de pe TikTok

Destul de multe rețele de socializare se bazează pe vizualizări, dar sub diferite moduri. Ei bine, atunci când vine vorba de TikTok este foarte simplu, deoarece în momentul în care clipul video va fi redat, se va pune ca vizualizare.

Dacă clipul video se redă automat, sau o persoană își dorește să îl revadă de mai multe ori, ele sunt considerate vizualizări noi.

Un aspect de care trebuie să țineți cont este că în momentul în care vizionați propriul clip video, nu se va ține cont de vizualizări.

Adăugați hashtag-uri la videoclipurile voastre

Când vine vorba despre TikTok, hashtag-urile sunt foarte importante pe această platformă, deoarece algoritmul identifică ceea ce publicați și pentru ce persoane ar reprezenta interes. Pe lângă acest lucru, ele sunt importante pentru ca utilizatorii să vă găsească mai rapid, în momentul în care vă vor căuta.

Efecte sonore în tendințe

Nu doar hashtag-urile sunt un real ajutor  atunci când doriți să vă faceți cunoscut pe TikTok, deoarece sunetele folosite destul de des, ajung să fie populare, iar în acele momente mulți utilizatori le vor căuta.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Dacă apelați la butonul „Creați+”, puteți descoperi ce sunete sunt cele mai populare și veți găsi multe alte videoclipuri făcute pe acestea.

Intră în niște duete

Funcția Duets de la TikTok este una dintre cele mai bune metode prin care puteți crește în vizualizări, dar și în cont, deoarece multe persoane noi vă vor descoperi, prin intermediul altora, mai puțin sau mai populari decât voi.

Tot ce trebuie să faceți este să partajați ecranul  cu clipul video al altei persoane, pentru a cânta sau a face un dialog. Puteți apela la multe roluri, care, pe lângă faptul că vă amuză urmăritorii, vă va ajuta să creșteți și să aveți un număr mai mare pe platformă.

Faceți echipă cu un influencer sau un invitat special

Dacă veți opta să aduceți o persoană cunoscută sau chiar o vedetă, în momentul în care veți pregăti un videoclip pentru TikTok, să fiți siguri că acestea vor avea sute de mii de aprecieri, iar contul vostru va crește atât de rapid, încât nu vă veți da seama.

Persoana pe care o alegi să fie alături de tine îți va pune în valoarea conținutul, iar fanii vor privi videoclipul de mai multe ori, iar dacă le va plăcea ceea ce abordezi pe propriul cont, aceștia se vor abona la tine.

6 provocări amuzante pe TikTok
6 provocări amuzante pe TikTok[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: “Acolo e circul adevărat.” Vlăduța Lupău, mesaj agresiv după ce Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au anunțat că divorțează



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

”Spală-te cu benzină.” Bia Khalifa s-a despărțit de Fulgy de la Clejani? Ce postare cu subînțeles a făcut diva

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies