”Primim mult prea des întrebarea asta.” Nicoleta și Sorin, dezvăluiri despre nuntă

”Primim mult prea des întrebarea asta.” Nicoleta și Sorin, dezvăluiri despre nuntă
”Primim mult prea des întrebarea asta.” Nicoleta și Sorin, dezvăluiri despre nuntă

Sorin și Nicoleta, foști concurenți “Casa Iubirii” sezonul 1, au discutat despre evoluția relației lor de până acum, cât și despre marele pas. Iată ce au declarat tinerii!

Sorin și Nicoleta, foști concurenți “Casa iubirii” au oferit mai multe detalii despre evoluția relației lor, precizând chiar că au mers să vadă un salon pentru nunți, cât și despre ce au făcut cu marele premiu câștigat la ”Casa Iubirii”, sezonul 1.

Nicoleta și Sorin, dezvăluiri despre ce au făcut cu marele premiu

Nicoleta și Sorin s-au numărat printre cele mai îndrăgite și susținute cupluri ale sezonului 1 din “Casa Iubirii”.

Cei doi sunt în continuare într-o relație, fiind îndrăgostiți peste măsură. Recent, câștigătorul, Sorin, a vorbit despre ce a ales să facă cu banii din marele premiu.

"Nu neapărat că aș vrea să țin bani deoparte, dar să îi investim în ceva activ, să ne genereze un venit, să ne gândim noi la ceva. Atâta timp cât stau și nu produc nimic nu e ok. M-am gândit la mai multe lucruri, poate să ne mai luăm o mașină, dar nu prea am avea pentru ce că Nicoleta nu prea vrea să se urce la volan.

Dacă stau să mă gândesc bine și asta poate confirma și ea, chiar și banii din momentul ăsta sunt la comun. Și banii din premiu sunt tot la comun. Ne gândim la casă ce ne trebuie, când ieșim undeva ieșim împreună, când mergem la cumpărături cumpărăm împreună.", a declarat Sorin.

Citește și: ”Sunt mai mult decât pregătit!” Nicoleta și Sorin de la Casa Iubirii au spus marele “DA”, în fața ofițerului de Stare Civilă?!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Nicoleta și Sorin, dezvăluiri despre nuntă[Sursa foto: Instagram]

Sorin și Nicoleta, detalii despre nuntă

În ultima perioadă, majoritatea oamenilor se întreabă, în urma unor zvonuri în mediul online, dacă Sorin și Nicoleta au deja planuri de nuntă. Astfel, Sorin și Nicoleta nu au ezitat să ofere un răspuns legat de acest subiect.

" Sorin: M-a întrebat mama când mă însor și i-am zis să aibă răbdare.

Dacă ar fi să mai dau din casă un picuț, am o fostă colegă care și-a deschis o sală de nunți foarte frumoasă, ne-a contactat și ne-a zis să mergem să o vedem. Cine știe, dacă tot călcăm acolo, dacă este frumos și ne place atât de mult, la cât de spontan sunt eu, poate îi spun să pună data în calendar, să fie acolo.

Nicoleta: Eu am un sentiment că nu o să se întâmple anul ăsta.
Eu nu mă grăbesc, nu vreau să fie nici el presat. Primim mult prea des întrebarea asta, încât deja îmi vine să zic direct NU. Mă cicălește lumea că pe când nunta, mă întreabă dacă sunt gravidă. Stați oameni buni, ne cunoaștem de 7 luni de zile, unde am stat mai mult separați, abia acum ne-am mutat împreună. Avem nevoie de timp să ne cunoaștem, să vedem cum ne comportăm fiecare în situații diferite, nu avem nevoie încă de actul respectiv."
, au spus Sorin și Nicoleta, la Culisele Iubirii.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citește și: Cine sunt finaliștii Casa Iubirii 2023. Andreea Mantea a făcut anunțul

Nicoleta și Sorin, dezvăluiri despre nuntă[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

„Dacă să mergem mai departe sau să ne oprim.” Larisa și Ionuț, din Casa Iubirii, în pragul unei decizii importante

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies