”Nu am de ce.” Catinca Roman a explicat de ce nu merge la mama ei! Cu ce probleme de sănătate se confruntă

”Nu am de ce.” Catinca Roman a explicat de ce nu merge la mama ei! Cu ce probleme de sănătate se confruntă
”Nu am de ce.” Catinca Roman a explicat de ce nu merge la mama ei! Cu ce probleme de sănătate se confruntă

Catinca, sora vitregă a Oanei Roman, a oferit câteva declarații despre starea ei de sănătate, după de tatăl ei s-a stins din viață. Iată despre ce este vorba!

Recent, Oana Roman a acuzat-o în spațiul public pe Catinca de faptul că nu și-a vizitat mama de mai bine de șase luni, care se află la un centru de recuperare din Snagov. Astfel, Catinca i-a oferit o replică surorii sale, legată de faptul că lucrurile nu sunt atât de simple pe cât par, deoarece aceasta încă traversează momente dificile de când tatăl ei a murit.

Citește și: ”Atâta timp cât Isa își vede tatăl, eu sunt fericită.” Ce hotărâre a luat Oana Roman, după separarea de Marius Elisei

Catinca Roman, dezvăluiri despre motivul pentru care nu își vizitează mama[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Catinca Roman suferă de depresie, după decesul tatăl său

Catinca Roman a fost sfâșiată de durere după ce părintele ei, Iosif Zilahy, a trecut la cele veșnice de mai bine de un an.

Astfel, sora Oanei Roman  a luat decizia de a apela la un ajutor specializat. În urmă cu puțin timp, Catinca a mărturisit că acum este nevoită să urmeze un tratament cu antidepresive, lucru care a împiedicat-o să o viziteze pe Mioara Roman atât de des pe cât ar fi vrut.

„Sunt pe pastile, pe antidepresive, de când a murit tata. Nu am putut să trec peste dispariția lui, deși la început așa se părea.

Eu am fost la un specialist care m-a diagnosticat cu o depresie serioasă și mi-a dat tratament medicamentos. Trebuie să treacă ceva timp ca să-și facă efectul. M-am mutat la fiica mea, Calina, pentru că, pur și simplu, eu am putut să mai stau singură în casă. Culmea, eu care, de felul meu, sunt mai solitară așa. Toată viața am stat singură. Calina a văzut, însă, că mă simțeam rău și a încercat din răsputeri să mă scoată din depresie.
Mama este tocmai în Snagov, iar eu sunt sub tratament antidepresiv și nu mai pot sa conduc până la ea la centru unde este internată. Când iei pastilele așa de puternice, nu poți să mai conduci, este specificat și în prospect. Nu m-am fofilat deloc să merg s-o văd ca nu am de ce. Pentru mine familia a fost foarte importantă, dar lucrurile nu au mers prea bine pe partea asta în ultimii ani și asta m-a consumat foarte tare”
,
a dezvăluit Catinca Roman, pentru Click!

Citește și: „Te-am luat grasă și te-am lăsat slabă.” Cum a reacționat Marius Elisei, după acuzațiile aduse de Oana Roman la adresa lui

Catinca Roman, dezvăluiri despre motivul pentru care nu își vizitează mama[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Că ne-am împăcat după ce am divorțat a fost o greșeală.” Oana Roman, despre motivele despărțirii de Marius Elisei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies