”Afaceri fac de ceva timp.” Ce afacere profitabilă și-a deschis Cătălin Cazacu. Fiul său îi calcă pe urme

”Afaceri fac de ceva timp.” Ce afacere profitabilă și-a deschis Cătălin Cazacu. Fiul său îi calcă pe urme
”Afaceri fac de ceva timp.” Ce afacere profitabilă și-a deschis Cătălin Cazacu. Fiul său îi calcă pe urme

Cătălin Cazacu a pus bazele unei afaceri cu care își dorește să dea lovitura. Iată despre ce este vorba!

Cătălin Cazacu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV de la noi din țară. În urmă cu mai mulți ani, bărbatul a dezvoltat o pasiune pentru lumea antreprenoriatului, astfel că a hotărât să-și deschidă o nouă afacere, iar succesul nu a ezitat să apară. Iată cum reușește motociclistul să își gestioneze timpul pentru noua sa afacere!

Ce afacere de succes și-a deschis Cătălin Cazacu

În urmă cu puțin timp, îndrăgitul prezentator TV și-a deschis primul său restaurant, iar totul merge extrem de bine, deși are mult mai multe responsabilități de îndeplinit. Cu toate astea, Cătălin Cazacu nu vrea să se plângă, deoarece are parte de o mulțime de clienți care îi calcă pragul noului său restaurant, și în același timp se bucură de timp de calitate alături de prietenii lui până seara târziu, în weekend.

"Am deja o firmă de pază care are 12 ani de zile și peste 300 de angajați, afaceri fac de ceva timp. Dar de HoReCa nu, acum m-a mâncat să-mi fac restaurant. Dacă vrei să știi, debarasez la mese, nu e glumă. Suntem într-un loc în care la prânz vine foarte multă lume să mănânce la noi fiindcă suntem într-o clădire de birouri. E la început momentan, îmi place să merg la mine la cârciumă să mănânc.

Îmi place să stau cu prietenii mei până seara târziu, în weekend.", a declarat Cătălin Cazacu, pentru cancan.ro.

Citește și: „Un Valentine's corect.” Cătălin Cazacu a apărut în compania altcuiva, după presupusa separare de Ramona Olaru

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce afacere de succes și-a deschis Cătălin Cazacu[Sursa foto: Instagram]

Mai mult decât atât, Cătălin Cazacu a mărturisit că băiatul lui îl prinde din urmă. Acesta a dezvăluit că tânărul i-a cerut o sumă de bani pentru a investi în Bitcoin.

"Da, copilul meu investește în Bitcoin și nu e glumă. Copilul meu mi-a cerut bani să investească în Bitcoin, aici m-a contrariat. Că am zis: 'pe cine seamănă, că pe mine sigur nu, că nu sunt atât de inteligent'.

Dar copilul meu e descurcăreț!", a mai spus Cătălin Cazacu, pentru sursa citată.

Citește și: ”O aștept de ceva timp.” Cătălin Cazacu, dezvăluiri neașteptate la puțin timp după zvonurile despărțirii de Ramona Olaru

Ce afacere de succes și-a deschis Cătălin Cazacu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

”O aștept de ceva timp.” Cătălin Cazacu, dezvăluiri neașteptate la puțin timp după zvonurile despărțirii de Ramona Olaru

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies