”Sunt doamnele care cred că nu au ce face.” Giulia Anghelescu, replică pentru persoanele care o judecă pentru fotografiile sexy

”Sunt doamnele care cred că nu au ce face.” Giulia Anghelescu, replică pentru persoanele care o judecă pentru fotografiile sexy
”Sunt doamnele care cred că nu au ce face.” Giulia Anghelescu, replică pentru persoanele care o judecă pentru fotografiile sexy

Giulia Anghelescu a transmis un mesaj celor care aruncă cuvinte răutăcioase la adresa ei, din cauza pozelor deocheate, pe care soțul acesteia i le face!

Giulia Anghelescu, o cunoscută cântăreața de muzică pop, a vorbit deschis despre criticile pe care le primește frecvent în mediul online. Într-un interviu acordat Andradei Bratovianu, artista a dezvăluit că nu a purtat niciodată pică pe cineva din industria muzicală din România. De asemenea, Giulia a făcut câteva mărturisiri despre începutul mișcării “badassmom”, prin care vrea să le arate femeilor că viața e mai frumoasă cu copii și soț.

Citește și: „Așa ne-am născut ca specie”. Giulia Anghelescu recunoaște că este o soție cicălitoare

Giulia Anghelescu, replică pentru persoanele care o judecă pentru fotografiile sexy[Sursa foto: Instagram]

Giulia Anghelescu, mesaj pentru persoanele care o critică în mediul online

Giulia Anghelescu are o siluetă de invidiat, pe care o afișează de fiecare dată când are ocazia. Cu toate astea, gurile rele o critică pentru felul în care pozează, însă artista a hotărât să le ofere o replică într-un interviu exclusiv.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

"În fiecare zi mă critică. Nici nu știu de ce nu s-au plictisit până acum pe cuvânt. Sunt super perseverenți și nu înțeleg de ce. Nu știu dacă am fost neapărat fana pozelor mai sexy, dar atâta timp cât pozele sunt artistice și mi le face soțul, n-ai de ce să mai comentezi tu că e prea mult.

Și proiectul badassmom a pornit din aceeași idee a mea de a arăta femeilor că după ce se mărită și fac copii nu se termină viața, ba din contră mi se pare că e mult mai mișto viața acum cu copii și soț. Da, e mai greu de gestionat toată nebunia asta și toate lucrurile pe care le avem de făcut, dar asta nu înseamnă că este absolut necesar, vital să ai grijă de corpul tău, de mintea ta, sufletul tău, pentru că, de fapt, copiii au nevoie de un model în viață, pe care să îl urmeze, un model sănătos,
care se simte bine în pielea lui. Pe mine mă amuză comentariile răutăcioase, mai ales pe Facebook, sunt doamnele care cred că nu au ce face."
, a declarat Giulia.

Citește și: Cine este Giulia Anghelescu. „Am vrut să studiez psihologia”

Giulia Anghelescu, replică pentru persoanele care o judecă pentru fotografiile sexy[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Giulia Anghelescu este o adevărată gospodină în casă

Artista a mai dezvăluit faptul că își respectă cu sfințenie sarcinile de mamă și soție, fără a avea nevoie de ajutor din exteriorul familiei. Giulia Anghelescu și soțul ei se ocupă de copii și casă, făcând o echipă foarte bună.

"Poate lor li se pare că eu nu gătesc, eu nu fac curățenie, nu stau cu copiii, dar ce să credeți, nu am niciun ajutor.

În afară de tata, care trebuie să ducă uneori copiii sau să stea o oră-două, noi nu avem pe nimeni care să ne ajute, stăm 24 din 24. Eu gătesc o dată la două zile, îmi place să gătesc enorm, e pasiunea mea, fac curățenie, toate lucrurile pe care le face o femeie, o mamă, soție, dar la sfârșitul zilei niciodată nu mă lamentez și vreau să îmi pun o cămașă de noapte, care să se așeze bine pe mine și să mă simt bine în pielea mea uitându-mă la un film cu soțul meu.
Eu cred asta e mentalitatea, asta vreau să îi inspir fetei mele."
, a mărturisit Giulia, la WOWnews.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„Așa ne-am născut ca specie”. Giulia Anghelescu recunoaște că este o soție cicălitoare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Cum arată părinții lui Bogdan de la Ploiești. Artistul a pus un videoclip cu ei pe rețelele de socializare. „Vreți să fiți părinții mei?”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies