”N-au legătură cu realitatea.” Nicoleta Voicu, implicată involuntar în scandalul dintre Elena Merișoreanu și Gheorghe Turda

”N-au legătură cu realitatea.” Nicoleta Voicu, implicată involuntar în scandalul dintre Elena Merișoreanu și Gheorghe Turda
”N-au legătură cu realitatea.” Nicoleta Voicu, implicată involuntar în scandalul dintre Elena Merișoreanu și Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu a făcut declarații după ce a fost implicată fără să vrea în cearta dintre Elena Merișoreanu și Gheorghe Turda. Iată ce a spus artista!

Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu își aruncă cuvinte grele în spațiul public, după ce artistul a recunoscut faptul că a avut în tinerețe o relație amoroasă alături de celebra interpretă de muzică populară. Cu toate astea, lucrul care a scos-o din sărite pe Elena Merișoreanu  a fost faptul că Gheorghe Turda a spus despre aceasta că ar fi avut mai multe legături cu diverși bărbați, ceea ce artistului nu îi plăcea sub nicio formă.

Din acest motiv, Elena Merișoreanu a reacționat destul de agresiv după dezvăluirile lui Gheorghe Turda, precizând că nu-l va putea ierta niciodată. Totodată, cântăreața a susținut că fostele iubite ale lui Gheorghe Turda i-ar fi scris pentru a merge toate într-o emisiune TV, pentru a ieși la iveală cine este Gheorghe Turda. Așadar, cu toate că Elena Merișoreanu nu a publicat numele celor trei concubine ale artistului, Nicoleta Voicu a mărturisit că aceasta a făcut referire și la ea.

„Eu nu am fost concubina domnului Gheorghe Turda, vreau să ies din aceasta catalogare. Am fost iubita, a fost o relație asumată, am fost doi oameni liberi, a fost o relație cu acordul ambelor părți.(...) Eu sunt una dintre cele trei concubine, dar nu am sunat-o pe doamna Merișoreanu.(...) Insist ca doamna Merișoreanu, în urma declarațiilor făcute, să precizeze cu subiect și predicat numele celor trei concubine care au sunat-o.

Eu nu am sunat-o, am văzut și declarațiile lui și tot și el a făcut referire la cele trei relații cu care s-a afișat public și de ce să planeze asupra mea lucruri care nu s-au întâmplat, care n-au legătură cu realitatea”, a declarat Nicoleta Voicu, în cadrul unei emisiuni.

Citește și: „Sunt foarte marcată.” Elena Merișoreanu, afectată de cutremurele din Turcia

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Nicoleta Voicu, implicată involuntar în scandalul dintre Elena Merișoreanu și Gheorghe Turda[Sursa foto: Facebook]

Elena Merișoreanu nu îl poate ierta pe Gheorghe Turda

Recent, Gheorghe Turda a dezvăluit despre colega sa de breaslă, Elena Merișoreanu, cu care a trăit o poveste de iubire în perioada tinereții, că ar fi fost nehotărâtă la momentul respectiv când a venit vorba de o relație serioasă, din cauza faptului că ar fi avut legături cu mai mulți bărbați. 

„Elena Merișoreanu e colega mea și am încheiat! Mi-a fost drăguță, iubită! Nu s-a legat pentru că ea era nehotărâtă. A exagerat presa când a zis ea că eram pe cale să ne căsătorim. Eu nu am să-i dau replici, că nu am de ce, dar ea era total nehotărâtă. Era așa, plutea, era când cu unul, când cu altul”, a declarat Gheorghe Turda, în cadrul unei emisiuni TV. 

Citește și: „Trebuie să realizeze cine este mama lui.” Nicoleta Voicu trece prin momente grele. Familia a uitat-o chiar de ziua ei de naștere

Citește și: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Nicoleta Voicu, implicată involuntar în scandalul dintre Elena Merișoreanu și Gheorghe Turda[Sursa foto: Facebook]

După declarațiile oferite de interpret, Elena Merișoreanu a făcut, la rândul ei, propriile sale destăinuiri, menționând că nu-l va ierta niciodată pe Gheorghe Turda pentru tot ce a spus despre ea.

„M-au deranjat foarte mult vorbele lui. Am fost colegi și prieteni și nu este frumos să ne jignim după atâția ani. Ar trebui să țină minte că nu am să-l iert toată viața mea pentru ce a spus! Îi transmit, să nu uite că soțul meu l-a ajutat la greu. El l-a ajutat atunci când a avut probleme.”, a mărturisit Elena Merișoreanu, pentru viva.ro.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Noi detalii despre moartea Ilenei Sărăroiu. Gheorghe Turda, dezvăluiri despre zvonul că ar fi fost îngropată de vie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."

Anunț pentru pensionarele din țară! Ce pensie trebuie să aibă pentru a primi ajutor de încălzire și care este valoarea acestuia

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies