Weekend plin de emotii pentru Bursucu!

Weekend plin de emotii pentru Bursucu!
Weekend plin de emotii pentru Bursucu!

Indragitul prezentator de la Kanal D a fost nas de botez pentru prima oara

Bucurie fara margini pentru Bursucu, prezentatorul emisiunii "Roata Norocului", si pentru logodnica sa, Andreea. Sambata aceasta, cei doi au crestinat o fetita care a primit numele de Amira Teodora.

A fost un weekend plin de emotie si bucurie in familia celebrului prezentator de la Kanal D, cu atat mai mult cu cat este pentru prima oara cand acesta devine parintele spiritual al unui copil.

Slujba de botez a avut loc in acest weekend, la biserica Adormirea Maicii Domnului din Constanta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

"A fost totul foarte emotionant, mai ales slujba de la biserica. Pentru noi a fost o onoare sa o crestinam pe micuta Amira Teodora. Petrecerea a fost minunata, iar oamenii s-au distrat pana la cinci dimineata.
A fost o atmosfera cu adevarat speciala", a declarat emotionat Bursucu.
Andreea, frumoasa logodnica a cunoscutului prezentator, a fost si ea fericita sa se implice cu tot sufletul in evenimentul atat de special. A ales cu mare grija trusoul bebelusului pentru botez si a urmat toate datinile crestine specifice ceremoniei.

Si cele doua fiice ale cuplului, Alesia si micuta Anays, au fost, de asemenea,  in centrul atentiei, indeplinindu-si "indatoririle" cu seriozitate.

Bursucu a profitat din plin de atmosfera relaxata, mai ales ca in curand va reveni pe platourile de filmare de la “Roata Norocului”, alaturi de colega sa de emisiune, Ana -Maria Barnoschi.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Andreea Bălan vorbește deschis despre momentul în care i s-a oprit inima, atunci când a adus pe lume cel de-al doilea copil: „De atunci eu nu mai pot să fac copii.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please. Festival 2024. Cine urcă pe scenă pe 12 iulie

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Yalın și Güneș aduc familiile împreună pentru a discuta și a remedia scandalul de la ceremonia de logodnă. Vizionează episodul 12 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies