„Nu a fost ușor să trăiesc asta.” Camelia Șucu, declarații despre divorțul de fostul soț

„Nu a fost ușor să trăiesc asta.” Camelia Șucu, declarații despre divorțul de fostul soț
„Nu a fost ușor să trăiesc asta.” Camelia Șucu, declarații despre divorțul de fostul soț

Camelia Șucu a povestit despre cum a fost pentru ea să încheie relația cu fostul soț, dar și cum au ajuns cei doi să se cunoască. Împreună au construit atât o căsnicie, dar și o afacere, iar când au decis să meargă pe drumuri separate acesteia nu i-a venit să creadă că trebuie să își ia adio și de la afacere.

Camelia Șucu are o experiență de peste 25 de ani în afaceri. În cadrul unui interviu, aceasta a povestit cum l-a cunoscut pe cel cu care a avut o căsnicie.

Citește și: ”Cu soția lui nu voi fi niciodată prietenă.” Dan Șucu, replici acide din partea fiicei sale, Ioana. Ce a spus tânăra despre actuala lui soție

Cum s-au cunoscut Camelia și Dan Șucu

Camelia Șucu, declarații despre divorțul de fostul soț
Camelia Șucu, declarații despre divorțul de fostul soț[Sursa foto: Facebook]

Camelia Șucu era studentă la facultatea de Medicină atunci când l-a cunoscut pe cel cu care avea să își unească destinele. În acele momente, bărbatul   se afla deja într-o relație, mai mult platonică, iar o prietenă foarte bună de-a femeii de afaceri a fost cea care a reușit să îi aducă împreună.

„L-am cunoscut pe Dan când eram în anul I de facultate, la Poiana Brașov.

O prietenă de-a mea, care fusese vecină cu el, ne-a prezentat, am vorbit, cred că ne-am plăcut, dar n-am început atunci o relație. Dar ne-am reîntâlnit în București, întâmplător, eu dădeam un telefon de la un telefon public, în față la Eva, el venea dinspre ONT, pentru că el a fost ghid ONT în studenție. Am spus „întâmplator, dar cred că nimic nu-i întâmplător… Apoi ne-am reîntâlnit la munte”, a
povestit Camelia Șucu, în cadrul unui interviu.

Femeia de afaceri a povestit că își aduce aminte prima întâlnire ca și cum a fost ieri. Ea își amintește perfect cum era îmbrăcat și nu va uita niciodată ochii săi albaștri care au cucerit-o.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Îmi amintesc de prima noastră întâlnire, în față la Universitate. Da. Îmi aduc aminte, ca și cum ar fi fost ieri, cum l-am văzut venind. Era înalt, avea blugi bleu, o geaca bej, o căciulă rusească, ma rog, o variantă americană a căciulii rusești, că era mai sofisticată, și niște ochi albaștri pe care n-o să-i uit niciodată. Am simțit că m-am îndrăgostit de Dan mai repede decât credeam”, a

declarat femeia de afaceri.

Camelia Șucu, declarații despre divorțul de fostul soț
Camelia Șucu, declarații despre divorțul de fostul soț[Sursa foto: Instagram]

Căsătoria dintre Camelia și Dan Șucu

Cu toate că nu s-au grăbit prea tare, Dan Șucu a decis destul de repede să o ceară în căsătorie. Părinții femeii nu au fost de acord cu alegerea făcută de ei, deoarece erau speriați ca ea să nu își continue studiile.

„Era 25 august 1985.

În 86 ne-am căsătorit. Un pic mai neconvențional, dar destul de ocolit. Era atât de tânar… Eu aveam 19 ani, el 21. Mi-a spus ca a vorbit cu mama lui și că mamei lui i se pare o idee foarte bună să ne căsătorim. Pe mine nici nu m-a interesat a cui a fost ideea, m-am bucurat, nu m-am mai gândit cum a venit această cerere. La mine era clar, am zis da pe loc”, a
explicat Camelia.

Camelia Șucu, declarații despre divorțul de fostul soț
Camelia Șucu, declarații despre divorțul de fostul soț[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Femeia de afaceri a mai povestit că între ea și soțul ei era mai mult o relație profesională, iar acest lucru a fost o problemă reală pentru aceștia.

„Nu a fost ușor să trăiesc asta, când mi s-a spus că pleacă de acasă, am luat mașina și am plecat să conduc, pentru ca mă relaxează… Noi nu am avut comunicare și nu am avut comunicare de la început, iar cea mai mare greșeală a mea a fost să cred că are dreptate și că este din vina mea. Am plâns mult în perioada aceea și am refulat în sport, făceam sport până la epuizare”, a mai spus ea.

Intr-un alt interviu oferit presei, Camelia Sucu a spus:  „Mi-am luat doar banii pe dividende și societăți, încheind tranzacția, apoi finalizând divorțul. Acea știre  «Camelia Șucu a primit la divorț 40 milioane de euro» este total falsă. Nu, adevărul este acesta: «Asociatul Camelia Șucu a primit în urma vânzării de acțiuni (scrie și în Monitorul Oficial) 40 milioane de euro»".

Citește și: Cine este DAN ȘUCU. „Am plecat la drum cu gândul de a-mi face o afacere din care să-mi pot întreţine familia."



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Raluca Drăgoi, în culmea fericirii. Artista și noul ei partener vor deveni părinți

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies