„Prima reacție este să ne separăm.” Carmen Harra, declarații despre mariajul Oanei Matache și a lui Răzvan Miheț

„Prima reacție este să ne separăm.” Carmen Harra, declarații despre mariajul Oanei Matache și a lui Răzvan Miheț
„Prima reacție este să ne separăm.” Carmen Harra, declarații despre mariajul Oanei Matache și a lui Răzvan Miheț

După ce sora Deliei a fost văzută alături de un alt bărbat, în spațiul public s-a vehiculat că ea și soțul său sunt într-un posibil divorț.

Carmen Harra nu a stat departe atunci când a venit vorba despre acest subiect, motiv pentru care și-a expus părerea sinceră despre ceea ce consideră ea că se întâmplă cu mariajul celor doi.

Citește și: „Mă gândesc la viața mea și la bărbatul meu.” Theo Rose, despre relația cu Anghel Damian

Carmen Harra, părere sinceră despre mariajul Oanei Matache și a lui Răzvan Miheț

Carmen Harra, declarații despre mariajul Oanei Matache și a lui Răzvan Măreț
Carmen Harra, declarații despre mariajul Oanei Matache și a lui Răzvan Măreț[Sursa foto: Instagram]

Mulți oameni au fost curioși de părerea pe care Carmen Harra o are despre mariajul Oanei Matache și a lui Răzvan Miheț, iar ea a spus că dacă amândoi își doresc același lucru, căsnicia dintre ei poate merge. Din intuiția ei, consideră că nu va fi vorba despre un divorț.

„Nu am coordonatele lor, deci nu am datele lor ca să facem calculele după conceptul lui Pitagora, dar psihologic vorbind și utilizând intuiția mea, de data asta, nu cred că va fi un divorț.

Eu cred în această familie, cred în faptul că există împăcare, oamenii mai pot greși, dar ce contează sunt copiii, contează legătura lor de suflet. Dacă ea este dedicată familiei, va reveni spre familie. Eu, personal, nu cred că va fi un divorț aici”, a dezvăluit Carmen Harra, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Clarvăzătoarea nu este de părere că cei doi se vor despărți, dar cu toate acestea, din spusele mamei Deliei, în mariajul lor există probleme.

Gina Matache nu a vrut să vorbească prea mult despre situația fiicei sale, dar a menționat că pentru toată familia este o perioadă destul de grea.

Dialogul dintre Carmen Harra și Cristi Brancu

Carmen Harra, declarații despre mariajul Oanei Matache și a lui Răzvan Măreț
Carmen Harra, declarații despre mariajul Oanei Matache și a lui Răzvan Măreț[Sursa foto: Instagram]

În cadrul emisiunii Carmen Harra și Cristi Brancu au avut un dialog și au vorbit despre relația celor doi, dar și despre faptul că cel mai interesant lucru este că prima țintă a fost chiar Gina Matache, mama Oanei și a Deliei.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Brancu: „Foarte interesant este că prima noastră țintă a fost Gina Matache, mama Oanei și a Deliei, iar Gina cu bunul ei simț a zis: <Haideți că nu pot să vin acum, vin altădată. E un moment delicat pentru copii, n-am cum să vorbesc eu acum>. Acesta este citatul. Ceva este!”

Carmen Harra: „Da, într-adevăr, sunt și discuții puternice și bineînțeles că atunci când e vorba de trădare un suflet este foarte rănit și prima reacție este să ne separăm pentru că m-ai înșelat, pentru că ai trădat mariajul.

Este foarte bine că nu comentează (n.r- Gina și Delia Matache), pentru că astfel nu își creează divergențe cu niciunul dintre ei. Eu mă bucur că am oportunitatea asta să vorbesc, pentru că eu cred în împăcare, cred în iertare. De multe ori de-a lungul unui mariaj trebuie să ne iertăm, să ne acceptăm, să învățăm, să evaluăm ce contează și ce contează pentru ei sunt copiii, au o conexiune minunată, au o familie de invidiat.
Așa că un moment de rătăcire poate să treacă, doar dacă acest personaj care a apărut este o conexiune karmică a ei. Mai vin în viețile noastre conexiuni karmice care ne pot da peste cap viața, cel puțin temporar”
, a fost dialogul dintre cei doi din cadrul emisiunii.

Citește și: “Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren.” Carmen Harra, previziuni despre anul 2023. Ce a spus clarvăzătoarea despre criza economică



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

”Va fi un alt cutremur mare.” Ce a mărturisit Carmen Harra despre marele cutremur care urmează

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies