„Ar fi undeva la 50.000 euro.” Anda Adam își dorește despăgubiri, după ce a fost evacuată din locuință

„Ar fi undeva la 50.000 euro.” Anda Adam își dorește despăgubiri, după ce a fost evacuată din locuință
„Ar fi undeva la 50.000 euro.” Anda Adam își dorește despăgubiri, după ce a fost evacuată din locuință

În momentul actual, Anda Adam este într-un real conflict cu proprietarii casei în care s-a stabilit în ultimii ani. În vara lui 2022, ea a fost informată că trebuie să evacueze locuința în care a trăit o perioadă lungă din viața ei.

Din cauza faptului că locuința nu era a ei, ea nu a avut de ales și a acceptat situația, dar a început un război cu cei care dețin acea casă.

Citește și: Cine este Ovidiu Buta. „În job-ul meu am început să fac lucruri mari după mult timp. Fotograful te aduce la job-uri întotdeauna!”

Anda Adam își dorește despăgubiri

Anda Adam a decis să facă acest conflict public, deoarece nu s-a înțeles cu proprietarii deloc. Artista le-a adus acuze destul de grave, iar din acest motiv ei au vrut să depună o plângere pe numele Andei.

În momentul actual, vedeta cere despăgubiri în fața instanței de judecată în valoare de 50.000 de euro. Adrian Cuculis a mărturisit care sunt pretențiile financiare pe care le solicită artista și sunt foarte mari.

El este de părere că ea își dorește să primească înapoi toți banii pe care i-a investit în casă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Anda Adam își dorește despăgubiri, după ce a fost evacuată din locuință
Anda Adam își dorește despăgubiri, după ce a fost evacuată din locuință[Sursa foto: Instagram]

Ce a declarat avocatul despre acest caz

Adrian Cuculis a declarat că vedeta încearcă să își recupereze acele cheltuieli pe care le-a făcut în interiorul imobilului, al cărui proprietar nu era la momentul când a făcut toate acele cheltuieli.

Avocatul consideră că dacă ar fi să ne luăm după taxa de timbru pe care a stabilit-o în instanța de judecată și care depășește 6.000 de lei, probabil ca pretențiile artistei de acum ajung la 50.000 de euro.

„Probabil că vorbim despre aceeași acțiune pe care a făcut-o Anda Adam în urmă cu vreo două luni, când tot din culpa ei, respectiv pentru că nu a timbrat cererea de chemare în judecată, deși avea niște pretenții foarte mari, s-a anulat.

Acum încearcă, probabil, să recupereze acele cheltuieli pe care le-a făcut în interiorul imobilului, al cărui proprietar nu era la momentul când a făcut toate acele cheltuieli. Dacă ar fi să ne luăm după taxa de timbru pe care a stabilit-o instanța de judecată, respectiv care depășea 6.000 lei, probabil că pretențiile pe care Anda Adam le are acum, ar fi undeva la 50.000 euro.”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, la un post de televiziune.

Anda Adam își dorește despăgubiri, după ce a fost evacuată din locuință
Anda Adam își dorește despăgubiri, după ce a fost evacuată din locuință[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Niciodată nu am provocat frumusețea trucată.” Ce a spus Anda Adam, după ce a fost acuzată că își editează pozele



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

“Test de sarcină pozitiv!” Anda Adam și soțul ei au dat vestea cea mare!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies