„A fost destul de grav.” Ce a spus Sarah Dumitrescu, după ce a fost implicată într-un accident rutier

„A fost destul de grav.” Ce a spus Sarah Dumitrescu, după ce a fost implicată într-un accident rutier
„A fost destul de grav.” Ce a spus Sarah Dumitrescu, după ce a fost implicată într-un accident rutier

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a fost implicată într-un accident rutier și a distrus un bolid de lux care costa 80.000 de euro, pe care l-a primit cadou în momentul în care a împlinit 18 ani.

Incidentul a avut loc în urmă cu mai mult timp, dar cu toate astea, tânăra are o pasiune foarte mare pentru mașini și în momentul actual conduce un bolid de lux pe care l-a achiziționat din America și pe care își dorește să îl aducă în România.

Citește și: „Am sa trăiesc în liniște frumos.” Anamaria Prodan, declarații despre cel care i-a furat inima

Ce a spus Sarah Dumitrescu, după ce a fost implicată într-un accident rutier

Sarah Dumitrescu a spus că îi plac mașinile și că ar investi într-un autovehicul. Ea își dorește de când era mică un model pe care în momentul actual îl are mama sa.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un(...) alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Acum am un(...) în America şi aştept să-l aduc aici. Aş investi în maşini, dar aici pot să-i dau puţin credit mamei.  Îmi doresc un(...), de când sunt mică îmi doresc. Mama e puţin panicată, crede că e prea rapidă pentru mine.

Altă maşină pe care mi-o doresc o are mama, un(...). Bine, pot să iau de la ea…dar eu, personal, un I8”, a declarat Sarah Dumitrescu, în cadrul unui interviu.

Sarah Dumitrescu a trecut printr-o intervenție chirurgicală, după ce s-a accidentat

Sarah Dumitrescu are o carieră de foarte mulți ani și este foarte pasionată de cee ce face, aceasta fiind baschetbalistă în SUA, la California Polytechnic State University, în Big West Conference.

În urmă cu mai mult timp, fiica impresarei a trecut printr-o operație la genunchi și acum este în perioada de recuperare.

„Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operata în septembrie. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajuta să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum. Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine”, a

spus Sarah Dumitrescu.

Citește și: „Nu sunt cel mai bun exemplu.” Ce replică i-a dat Alex Bodi Anamariei Prodan, după ce l-a felicitat în mediul online



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Puțini bărbați mai sunt pe lume.” Ce a spus Anamaria Prodan despre Alex Bodi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies