Cine este Anemona Niculescu. „Cu strângere de inimă, am renunțat la formație!”

cine este anemona niculescu
Anemona Niculescu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, fiind fosta membră a trupei A.S.I.A.

Anemona Niculescu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, fiind fosta membră a trupei A.S.I.A.. Însă știați că aceasta este mama unui băiețel?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact   Anemona Niculescu, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și care a fost motivul pentru care aceasta a renunțat să fie membră a trupei A.S.I.A., dar și anumite aspecte legate de planul personal.

 

Ce vârstă are Anemona Niculescu

Anemona Niculescu s-a născut pe data de 14 iulie, în Constanța.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 43 de ani.

anemona niculescu varsta
Anemona Niculescu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, fiind fosta membră a trupei A.S.I.A.[Sursa foto: Facebook]
 

 

Ce studii are Anemona Niculescu

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că  Anemona Niculescu a urmat studiile în cadrul Școlii de Artă, acolo unde a învățat flaut și pian, urmând să învețe la Liceul Teoretic „George Călinescu”, din Constanța.

Studiile superioare nu lipsesc nici ele, Anemona Niculescu absolvind cursurile Universității Hyperion, dar și studiile post-universitare, unde a obținut diploma masteratului de la U.N.A.T.C.., dar și doctoratul. În plus, aceasta a urmat și câteva cursuri în America, de regenerare celulară și tonifiere.

anemona niculescu studii
Anemona Niculescu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, fiind fosta membră a trupei A.S.I.A.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Florin Zamfirescu. „Daciana este șansa și norocul vieții mele!”

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cine este Anemona Niculescu

Anemona Niculescu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, fiind fosta membră a trupei A.S.I.A.. În ciuda faptului că aceasta a devenit cunoscută prin intermediul acestei trupe, Anemona Niculescu a hotărât  să renunțe complet la lumina reflectoarelor, în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Astfel, odată cu trecerea timpului, Anemona Niculescu și-a schimbat complet pasiunea, reușind să facă furori, odată ce a obținut un rol principal în serialul „Secretul Mariei”.

Am mers la casting-uri și am luat rolul pentru Păcălița, din “Păcală se întoarce”, am câștigat castingul pentru “Secretul Mariei”. A fost un serial foarte lung, difuzat în perioada 2006-2007. Și da, apoi mi-am făcut doctoratul și am început să predau la universitate.”, a mărturisit Anemona Niculescu.

În prezent, aceasta  este tehnician nutriționist, specialist în detoxifiere și regenerare celulară, dar și lector universitar doctor, la Universitatea Hyperion.

Eu sunt și tehnician nutriționist. Am făcut o specializare, pe lângă celelalte două sau trei pe care le aveam, tocmai pentru că sunt pasionată de tot ce înseamnă sănătate și wellness și chiar spiritualitate, dacă vrei. (…) Am drept de liberă practică. M-am tot gândit să deschid și un cabinet, dar nu știu când să mai fac și asta. (…)

În prezent, predau la trei universități.

Predau actorie la Facultatea de Arte a Universității Hyperion, predau engleză-termeni de specialitate și la Academia de Poliție din București și în Constanța, la Universitatea Maritimă .”, a declarat aceasta.

anemona niculescu trupa asia
Anemona Niculescu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, fiind fosta membră a trupei A.S.I.A.[Sursa foto: Facebook]
 

 

Care este motivul pentru care Anemona Niculescu a părăsit trupa A.S.I.A.

În ciuda faptului că   Anemona Niculescu are o carieră de succes, în prezent, lumea nu a uitat nici până în ziua de astăzi, trupa din care aceasta a

făcut parte, A.S.I.A., în special și datorită faptului că în această primăvară, urmează să aibă loc relansarea acesteia. Recent, Anemona Niculescu a mărturisit care a fost motivul pentru care a decis să părăsească trupa, la acea vreme.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Eu am plecat din A.S.I.A în plină glorie. A fost o decizie grea pentru mine. Pentru că, fiind atât de sus când am plecat, nu mi-a fost ușor să renunț. Dar eram în ultimul an la facultate și am preferat să reușesc să îmi fac lucrarea de licență și să merg mai departe, să nu îmi amân studiile, să merg cu trupa. Pentru că eu îmi doream să fiu actor, un actor care cântă. Și atunci, cu strângere de inimă, am renunțat la formație și am mers mai departe cu cariera mea.”, a explicat  Anemona Niculescu.

anemona niculescu asia
Anemona Niculescu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, fiind fosta membră a trupei A.S.I.A.[Sursa foto: Facebook]

 

Anemona Niculescu este mama unui băiețel

Anemona Niculescu se bucură de mult succes și împlinire și pe plan personal, aceasta fiind mama unui frumos băiețel. Petrece cât de mult timp poate cu acesta, bucurându-se de fiecare clipă petrecută cu el, descoperind chiar că cel mic are deja ureche muzicală.

Mă ocup de băiatelul meu și îmi petrec timpul cu el. Mi-a plăcut foarte mult rolul de mamă și de pedagog și nu am simțit atât de mult lipsa actoriei și a muzicii.(...)

Cânt în fiecare zi cu băieţelul meu, căruia m-am dedicat în ultimii ani. Şi nu numai în casă, ci şi în maşină, pe stradă, la joacă, peste tot. Mă bucur să am constatat că are ureche muzicală şi cântă cu mare plăcere. ”, a precizat aceasta.

anemona niculescu
Anemona Niculescu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, fiind fosta membră a trupei A.S.I.A.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Doinița Oancea. „Nici eu nu am acordat suficient de multă importanță!”



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cine este Alina Radi. „Sunt mamă și solistă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies