Ana-Maria Barnoschi, surpriză uriașă din partea lui Bursucu!

Ana-Maria Barnoschi, surpriză uriașă din partea lui Bursucu!
Ana-Maria Barnoschi, surpriză uriașă din partea lui Bursucu!

Pentru că fiecare zi e o sărbătoare atunci când  cei doi îndrăgiți prezentatori de la “Roata Norocului” se întâlnesc, voia bună și distracția împletindu-se și în afara platoului de filmat, frumoasa Ana-Maria Barnoschi a fost răsfățată de simpaticul ei coleg de emisiune cu o surpriză dulce!

Gestul a venit firesc, mai ales că Bursucu nu apucase să o îmbrățișeze pe colega sa chiar de ziua ei (12 februarie), pentru că aceasta era plecată în vacanță.

Răsfățată cu un tort delicios și un buchet imens de flori, sărbătorita a povestit că se simte minunat în echipa Kanal D și că nu a simțit trecerea anilor de când a pășit prima oară în platoul “Roata Norocului”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

“Bursucu știe mereu să te facă să te simți bine! E un coleg și prieten minunat și îi mulțumesc pentru toate experiențele noastre frumoase din acești ani. De când sunt în echipa Kanal D mi-am dat seama că am schimbat 2 prefixe, aveam doar 19 ani când am pășit în platoul de la <Roata Norocului>!. Nici nu știu cât de repede au trecut acești ani! Și asta se întâmplă pentru că vin la filmări cu drag, mai ales că am colegi atât de drăguți!!”,  a spus Ana-Maria Barnoschi.

Distracția se mută în platoul <Roata Norocului>, pentru că telespectatorii vor avea parte, din 5 martie, de noi episoade ale celei mai iubite emisiuni concurs din România, în fiecare duminică, de la ora 20:00! Plini de energie și bună dispoziție, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi vor readuce distracția maximă în casele telespectatorilor.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies