Cine este Elvira Deatcu. „Această profesie are valoarea terapeutică.”

cine este elvira deatcu
Cine este Elvira Deatcu

Elvira Deatcu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară. De-a lungul timpului, artista a reușit să își surprindă fanii cu talentul ei, atât pe scenă, cât și pe micile ecrane.

Încă de la începutul anilor 2000, Elvira a reușit să intre în casele telespectatorilor, prin intermediul celor mai populare telenovele din România.

Ce vârstă are Elvira Deatcu

elvira deatcu varsta
Ce vârstă are Elvira Deatcu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Anemona Niculescu. „Cu strângere de inimă, am renunțat la formație!”

Până la vârsta de 50 de ani, vedeta a reușit să își clădească o adevărată carieră de succes, dar și o familie fericită, alături de soțul ei.

De-a lungul timpului, actrița s-a străduit să îmbine viața profesională cu cea personală.

Elvira este una dintre actrițele din România cu o carieră de invidiat, reușind să facă spectacol atât la teatre, cât și în filme și seriale. De-a lungul carierei, vedeta a obținut roluri în cele mai importante pelicule de la noi din țară, oferind multă dedicare meseriei sale.

„Contează experiența de viață.

Este un schimb, experiența Elvirei de viață, care vine, ajută și înțelege mai bine caracterul pe care urmează să îl dezvăluie în fața spectatorilor, dar și invers. Lucruri pe care nu le-am trăit, ajung să mă învețe ceva despre mine. Această profesie are valoarea terapeutică.”,  a declarat actrița.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cu toate că este una dintre cele mai importante actrițe de la noi din țară, Elvira și-a cucerit fanii cu simplitatea sa. Vedeta a mărturisit că și-a dedicat întreaga viață carierei și familiei, punându-se mai mereu pe locul al doilea.

Eu nu am prins niciodată somnul de frumusețe. Ar fi trebuit să fiu mai grijulie cu mine, să mă iubesc mai mult și asta înveți încetul cu încetul.”

, a mărturisit artista.

Cine este soțul Elvirei Deatcu

Elvira deatcu sot
Cine este soțul Elvirei Deatcu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Mihaela Tatu. „Se pare că sunt omul potrivit la locul potrivit!”

Povestea de iubire pe care actrița o trăiește alături de soțul ei este una ruptă din filmele de dragoste. Cei doi se cunosc de când aveau 15 și respectiv 17 ani, moment în care s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt.

În primii 7 ani de relație, Elvira și partenerul ei au avut o relație la distanță, fiindcă ea studia la București, iar el la Cluj. Actrița a mărturisit că ea l-a cerut în căsătorie pe el, într-o vacanță la mare, în timp ce erau studenți, însă nu a fost deloc precum o cerere în căsătorie clasică.

„Noi vorbeam des despre asta și, la un moment dat, eram la Vama Veche, unde stăteam mult vara în studenție, și în apă i-am zis: Hai, ce facem? Să ne luăm!' Bine.

De fapt, eu l-am cerut pe el în căsătorie. Nu a fost cu inel, cu îngenuncheat, nimic din toate astea, nu aveam bani, a fost destul de complicat, dar tot ce era pe lângă noi a făcut să fie posibilă această nuntă.”, a precizat Elvira Deatcu.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

La câțiva ani după ce s-au cunoscut, cei doi s-au căsătorit, când Elvira avea 27 de ani. Recent, Elvira și soțul ei au sărbătorit 23 de ani de la căsătorie, o perioadă prin care au trecut și prin bune și prin rele.

„Am trecut cu umor și cu înțelepciune peste toate. Eu asta recomand și asta doresc tuturor cuplurilor. E greu, nici ceea ce se întâmplă în jurul nostru nu prea susține ideea de căsnicie. Soțul meu și-a pierdut tatăl când noi încă nu eram căsătoriți. Eram împreună, eram deja în București și știu că am fost foarte speriată, pentru că ei sunt mai raționali, sunt ardeleni, sunt clujeni, ei nu sunt așa deschiși cum a găsit el familia mea, influența asta oltenească și-a spus cuvântul.”, a declarat vedeta.

Elvira Deatcu și copiii ei

elvira deatcu
Elvira Deatcu[Sursa foto: Captură YouTube]

Pe lângă multitudinea de roluri primite, Elvira trăiește și bucuria rolului de mamă. Alături de soțul ei, vedeta are doi băieți de care este extrem de mândră, Luca și Filip. Cei doi tineri sunt la fel de muncitori precum mama lor. Fiul cel mare, Luca, a părăsit casa părintească pentru a studia arhitectura, în Milano.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies