Serialul “Infidelul” se apropie de final!

Serialul “Infidelul” se apropie de final!
Serialul “Infidelul” se apropie de final!

Sâmbătă, 25 februarie, de la ora 20:00, fanii îndrăgitului serial turcesc vor afla deznodământul poveștii, la Kanal D!

Sâmbătă, 25 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D, fanii serialului “Infidelul” vor putea afla deznodământul poveștii îndrăgitei producții, care a ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori pe parcursul a săptămâni întregi.

Tulburătoarea poveste de iubire, dar și de viață, în care ne-am putut regăsi fiecare dintre noi, care îi are în centrul acțiunii pe Asya (Cansu Dere), Volkan (Caner Cindoruk) și Derin (Melis Sezen), va avea deznodământul sâmbăta această, de la ora 20:00, când va fi difuzat ultimul episod al îndrăgitei producții turcești.

Lupta continuă a eroinei producției, Asya, de a-și reîntregi familia, ar putea avea efecte neașteptate atunci când aceasta își dorește să-i fie alături celui care i-a fost soț, Volkan. Deși trădarea venită din partea aceastuia a tulburat ireversibil viețile Asyei și a fiului cuplului, iată că acum cei doi foști soți încearcă să-și redobândească echilibrul dragostei pe care și-au purtat-o neîncetat. Încă de la început, obsesia lui Derin de a-l revendica pe Volkan numai pentru ea, nepăsându-i de suferința provocată în familia acestuia, a atins cote maxime, iar acum femeia nu acceptă că dragostea bărbatului pentru Asya, rivala

ei de moarte, este tot mai mare.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Dacă vor reuși Asya și Volkan să se reunească și să-și trăiască viața, ca o familie adevărată, așa cum au fost de la început, și dacă Derin va ceda în fața iubirii desăvârșite dintre cei doi foști soți, vom putea afla în ultimul episod al fascinantei producții, sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D.

Începând din 3 martie, fanii serialelor turcești de la Kanal D, vor putea urmări, în premieră, primul serial dublat în română, “Destăinuiri”, o dramă psihologică inspirată din poveşti adevărate, un serial despre traumă și speranță. Noua producție va putea fi urmărită, începând de săptămâna viitoare, în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D!

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce face Anca Țurcașiu pentru a se bucura de flori mai mult timp, în toată locuința. „Este un mic sfat pe care vi-l dau.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Tragedia care putea să îi fie fatală. Prin ce moment dureros a trecut Mircea Cîmpeanu, actualul soț al Mariei Ciobanu: "Mulțumim bunului Dumnezeu"

Oana Roman, postare neașteptată pe rețelele de socializare! Vedeta a vorbit despre pensia alimentară a fiicei ei: „Prima lună când primim, de bună voie, pensia alimentară.”

Ilinca Vandici, în lacrimi. Momentul care a emoționat-o în platoul „Follow us”: „Nu știi când nu-i mai ai”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies