„Dacă e cuminte și își vede de treaba lui, nu vă spun ce s-a întâmplat.” Bia Khalifa, despre despărțirea de Fulgy

„Dacă e cuminte și își vede de treaba lui, nu vă spun ce s-a întâmplat.” Bia Khalifa, despre despărțirea de Fulgy
„Dacă e cuminte și își vede de treaba lui, nu vă spun ce s-a întâmplat.” Bia Khalifa, despre despărțirea de Fulgy

Bia Khalifa și Fulgy au fost împreună pentru o perioadă scurtă de timp, iar lucrurile păreau că se îndreaptă în direcția bună, deoarece, la un moment dat, au vorbit chiar și despre o posibilă nuntă.

Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar Bia Khalifa nu suferă deloc din acest motiv, după cum s-a putut observa în urma postările sale de pe rețelele de socializare.

Citește și: „Single cum am fost tot timpul.” Fulgy și Bia Khalifa s-au despărțit. Ce a postat artistul pe rețelele de socializare

Bia Khalifa, despre despărțirea de Fulgy

Bia Khalifa este cea care a luat decizia să se despartă de celebrul artist și nu regretă nicio secundă decizia luată. După ce au fost în centrul atenției în ultimele săptămâni datorită faptului că s-au cuplat, la puțin timp după cei doi au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate.

Blondina și Fulgy stăteau deja împreună, cu toate că erau în primele zile de relație, iar la un moment dat au discutat despre o nuntă, ea fiind foarte fericită alături de tânăr.

Se pare că lucrurile nu au mai stat la fel, iar cei doi s-au despărțit, anunț care i-a luat prin surprindere pe toți cei de acasă.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Fulgy a fost primul care a anunțat despărțirea de Bia Khalifa și a mărturisit că este din nou singur și disponibil, în cazul în care există pretendente.

În cazul acesta, fosta sa parteneră și-a dorit să îi lămurească pe toți cei de acasă.

Se pare că lucrurile între cei doi nu s-au terminat atât de bine, deoarece Bia Khalifa este destul de supărată pe Fulgy, ba chiar i-a transmis să stea cuminte, deoarece poate spune anumite lucruri care să fie în defavoarea lui.

Bia Khalifa, despre despărțirea de Fulgy
Bia Khalifa, despre despărțirea de Fulgy[Sursa foto: Instagram]

Bia Khalifa tună și fulgeră după despărțirea de Fulgy

Bia Khalifa le-a transmis celor de acasă că nu o să spună nimic, dacă Fulgy își va vedea de viață în continuare și nu își dorește să mai aibă de-a face cu tânărul artist vreodată.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

„Bine că am scăpat de săracul ăla! Sunt singură, regina s-a întors. Și, pentru cine se întreabă, eu l-am lăsat. Eu am pus prima story și a pus și el după. Dacă e cuminte și își vede de treaba lui, nu vă spun ce s-a întâmplat, rămâne privat tot, din respect pentru mine, că eu nu fac tam-tam, doar mă protejez în caz de ceva și răspund în caz că trebuie să corectez situații sau discuții legate de mine.

Dacă vrea să-l fac vedetă, că nu-l bagă nimeni în seamă, că are TikTok-ul și Instagram-ul plin doar de mine (și nu le șterge, doar le arhivează ca să nu piardă like-urile). Atât am de spus, nu are decât să își vadă de treabă și să o lăsăm moartă”, a declarat Bia Khalifa.

Bia Khalifa, despre despărțirea de Fulgy
Bia Khalifa, despre despărțirea de Fulgy[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”Cei care mă cunosc știu că Mr. Moft face ce vrea.” Fulgy, surprins în timp ce săruta o altă domnișoară. Cine este femeia misterioasă

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

”Cei care mă cunosc știu că Mr. Moft face ce vrea.” Fulgy, surprins în timp ce săruta o altă domnișoară. Cine este femeia misterioasă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies