„Va lupta pentru viața sa.” Anamaria Prodan, vești despre Codrin Ștefănescu

„Va lupta pentru viața sa.” Anamaria Prodan, vești despre Codrin Ștefănescu
„Va lupta pentru viața sa.” Anamaria Prodan, vești despre Codrin Ștefănescu

Anamaria Prodan a venit cu vești despre Codrin Ștefănescu, după ce, în urmă cu o lună s-a retras din scena politică, din cauza faptului că se confruntă cu anumite probleme de sănătate.

Impresara a spus că rezultatele pe care le-a primit sunt încurajatoare și speră ca totul să fie bine, având în vedere sănătatea acestuia.

Citește și: ”Nu mai vreau să le trăiesc!” Anamaria Prodan, mărturisiri surprinzătoare după ce a anunțat că are o nouă relație. Ce a pățit impresara

Codrin Ștefănescu s-a retras luna trecută din lumea politică

Codrin Ștefănescu, unul dintre cei mai cunoscuți oameni politici, s-a retras în urmă cu o lună din prima linie, lucru care nu a fost deloc indiferent în opinia publică.

Președintele Partidului Alianța pentru Patrie, o formațiune pe care el și Liviu Dragnea au înființat-o, părăsea scena politică. Pe lângă aceste lucruri, colegii săi de partid au anunțat că este grav bolnav.

Din acel moment Codrin Ștefănescu nu a acordat nicio declarație sau vreun interviu având în vedere starea sa de sănătate.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Colegii de partid îl susțin, la greu

În mesajul partidului se arată că domnul Codrin Ștefănescu i-a asigurat pe toți cei prezenți la Congresul Național Extraordinar al A.P.P. că va lupta pentru viața sa și că va face tot ceea ce ține de el să izbândească, pentru a fi prezent la Congresul Național din iulie.

„Domnul Codrin Ștefănescu ne-a asigurat pe toți cei prezenți la Congresul Național Extraordinar al A.P.P. că va lupta pentru viața sa și că va face tot ceea ce ține de el să izbândească, pentru a fi prezent la Congresul Național din iulie. Iar noi, familia sa politică din A.P.P., l-am asigurat că îi suntem alături până la capăt, așa cum ne-a spus și el! Orice ar fi!

se arată în mesajul partidului de acum 45 de zile.

Anamaria Prodan vine cu vești despre Codrin Ștefănescu

Anamaria Prodan a declarat că el este mult mai bine și că și-a făcut analizele complete în Elveția, la o instituție medicală de prestigiu, iar rezultatele pe care le-a primit sunt încurajatoare.

„Se pare că e mult mai bine.

Și-a făcut analize complete, inclusiv în Elveția, la o instituție medicală de prestigiu, și rezultatele pe care le-a primit sunt încurajatoare. Nu ar fi vorba despre niciun cancer! Analizele de până la această oră infirmă diagnosticul de cancer! Se pare că starea prin care a trecut în ultima lună s-ar fi datorat unei stări extraordinare de stres. Personal, nu mă miră, știind prin câte a trecut în ultima parte a anului trecut, câtor provocări a trebuit să le facă față!”, a
declarat Anamaria Prodan pentru Playtech Știri.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Impresara a mai adăugat că la recomandarea medicilor, Codrin Ștefănescu va continua să rămână departe de lumea politică.

„Din câte știu, i s-a recomandat, și așa va fi, să aibă câteva săptămâni de relaxare. Ca atare, pentru colegul nostru vor urma alte câteva săptămâni de vacanță și abia apoi întoarcerea în țară. Probabil, în a doua jumătate a lunii martie sau cel mai târziu la finele acesteia, va reveni acasă, la cei dragi!”, a mai spus impresara.

Citește și: „Puțini bărbați mai sunt pe lume.” Ce a spus Anamaria Prodan despre Alex Bodi



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

„Puțini bărbați mai sunt pe lume.” Ce a spus Anamaria Prodan despre Alex Bodi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies