„Am consiliu de familie.” Anamaria Prodan și-a adus noul iubit acasă. Care a fost reacția copiilor săi

„Am consiliu de familie.” Anamaria Prodan și-a adus noul iubit acasă. Care a fost reacția copiilor săi
„Am consiliu de familie.” Anamaria Prodan și-a adus noul iubit acasă. Care a fost reacția copiilor săi

Anamaria Prodan a trecut prin momente grele, după ce s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf. Impresara a suferit foarte mult, după ce a fost înlocuită cu o altă femeie, dar în momentul actual este fericită și împlinită și pare că iubește din nou.

Relația ei devine din ce în ce mai serioasă, deoarece noul său iubit i-a cunoscut chiar și pe copiii săi, care sunt cei mai importanți pentru vedetă.

Citește și: „Va lupta pentru viața sa.” Anamaria Prodan, vești despre Codrin Ștefănescu

Anamaria Prodan și-a adus iubitul acasă

Anamaria Prodan este din nou fericită și are puterea să iubească, după ce, în urmă cu câteva luni a suferit foarte tare din cauza lui Laurențiu Reghecampf.

Vedeta este într-o nouă relație și a făcut următorul pas, și anume, să îl aducă pe noul său partener acasă la copii.

Impresara se înțelege foarte bine cu copiii săi și ei sunt cei mai importanți pentru ea. Este de părere că trebuie să aibă o relație deschisă cu ei și să le spună totul, chiar și despre viața ei sentimentală, motiv pentru care aceștia l-au cunoscut pe noul său partener.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Când am făcut consiliu de familie și au fost wow, mami, în sfârșit, am zis ok, asta e. L-am adus în fața copiilor. De la început le-am spus. Eu am o relație cu copiii mei foarte deschisă și minunată. Încet, încet a fost ok, cred că a venit natural.

El mi-a oferit cel mai frumos un viitor minunat, un zâmbet minunat, o stabilitate fabuloasă și faptul că știu când mă trezesc în fiecare dimineață că e cineva acolo pentru mine, care trăiește pentru mine”, a mărturisit Anamaria Prodan, potrivit wowbiz.ro.

Anamaria Prodan și-a adus noul iubit acasă
Anamaria Prodan și-a adus noul iubit acasă[Sursa foto: Instagram]

De ce își ține Anamaria Prodan relația secretă

Anamaria Prodan este în culmea fericirii în momentul actual, dar nu își dorește să își mai expună toate evenimentele din viață, mai ales când vine vorba despre viața romantică.

Ea simte că este cel mai bine să păstreze totul pentru ea și să trăiască liniștită.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf consideră că actualul său partener de viață este omul potrivit și a mărturisit că este mai fericită ca niciodată.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Sunt fericită, mai fericită ca niciodată. După nașterea copiilor mei, cred că sunt cele mai frumoase momente pe care le trăiesc. Cred că e momentul să trăiesc pentru mine și pentru noi și nu pentru lume. Are bărbăție foarte mare, seninătate, suflet, caracter, orice are nevoie o femeie să fie fericită. Am hotărât amândoi să nu ne afișăm, este mai bine așa ș i e frumos.

Suntem fericiți și este ok. Nu vreau să știe nimeni dacă e român sau străin. Este înalt, frumos”, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Anamaria Prodan și-a adus noul iubit acasă
Anamaria Prodan și-a adus noul iubit acasă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”Nu mai vreau să le trăiesc!” Anamaria Prodan, mărturisiri surprinzătoare după ce a anunțat că are o nouă relație. Ce a pățit impresara



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„Simt nevoia să fac lumină, dintr-un punct de vedere.” Diana, despre relația ei cu milionarul Dan Șucu. Cum s-au cunoscut cei doi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies