Bărbatul Pești îndrăgostit. Cum iubește și cum îi place să fie iubit

barbatul pesti indragostit
Se pare că zodia Pești este cea mai devotată dintre toate, atunci când vine vorba despre partener

Se pare că zodia Pești este cea mai devotată dintre toate, atunci când vine vorba despre partener. Însă știați cum iubește aceasta?

Aflați din rândurile următoare care sunt mai exact caracteristicile bărbatului Pești, dar și cum se comportă acesta în momentele în care este îndrăgostit. În plus, descoperiți și cum iubește un bărbat din zodia Pești, dar și cum îi place acestuia să fie iubit.

 

Caracteristicile bărbatului Pești

Atunci când vine vorba despre nativii zodiei Pești, aceștia sunt persoane foarte prietenoase de obicei, dar în același timp și sensibili și buni la suflet.

Obișnuiesc ca indiferent de situație, să reacționeze cu multă compasiune și sinceritate. Chiar dacă se află într-un loc în care nu sunt cunoscuți, aceștia devin foarte repede populari. Pot gândi cu optimism orice situație dificilă, pentru a putea ieși mai repede din ea.

Nativii Pești sunt cei în care poți avea încredere, pentru că îți vor fi mereu alături și te vor încuraja. În schimb, dacă este vorba despre defectele acestora, se pare că anumite persoane dintre nativii zodiei Pești, pot fi considerate destul de schimbătoare și superficiale, ba chiar invidioase sau leneșe.

În ciuda acestui aspect, Peștii reușesc să se facă apreciați și să atragă simpatia celor din jur.

zodia pesti caracteristici
Se pare că zodia Pești este cea mai devotată dintre toate, atunci când vine vorba despre partener[Sursa foto: unsplash]

 

Cum se comportă bărbatul Pești îndrăgostit

Atunci când vine vorba despre perioada în care bărbatul Pești este îndrăgostit, acesta are tendința să se comporte puțin obsesiv. Te poate urmări online sau chiar și fizic, dând impresia că există un motiv pentru care se află în locurile în care tu ieși.

Însă tot ce va face acesta este să te verifice.

Nativii zodii Pești sunt genul de persoane care, chiar înainte să-ți mărturisească că s-au îndrăgostit, ei au făcut-o cu mult timp înainte. Au tendința să se îndrăgostească aproape instantaneu, însă va exista o perioadă mai lungă până când vor recunoaște asta verbal. Cu toate acestea, un lucru este cert, bărbaților Pești nu le place să fie respinși.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

cum ii place sa fie iubit barbatului pesti
Se pare că zodia Pești este cea mai devotată dintre toate, atunci când vine vorba despre partener[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Ce este energia Yin și cum poți să o hrănești

 

Cum iubește un bărbat în zodia Pești

Atunci când vine vorba despre modul în care zodia Pești iubește, cel mai simplu mod de a descrie acest aspect este că încearcă să pară foarte liniștiți.

Prin urmare, cel mai simplu semnal pe care îl vei primi, atunci când îți dorești să știi dacă un nativ Pești te place sau nu, va părea că este cât de liniștit se poate. Cu toate acestea, nu va dura foarte mult această liniște, ci mai exact până când n-or să se mai poată abține și vor începe să îți mărturisească toate gândurile pe care le-au avut în perioada în care nu au suflat nicio vorbă, ci au încercat să ascundă tot.

Însă până în momentul în care își vor da frâu liber sentimentelor, Peștii se vor comporta ca un prieten bun, care nu va recunoaște în niciun caz sentimentele pe care le are, până nu va fi sigur de ale tale.

În ciuda acestui fapt, odată ce se va asigura că și tu ai aceleași sentimente, zodia Pești   este una dintre zodiile care iubesc cu foc.

Se dăruiesc întru-totul relației în care se află și niciun obstacol nu îi va împiedica să-și părăsească partenerul. Pun încredere în relație și pot merge până la capătul tunelului pentru a-și exprima sentimentele în orice secundă.

horoscop zilnic dragoste
Se pare că zodia Pești este cea mai devotată dintre toate, atunci când vine vorba despre partener[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

 

Cum îi place acestui nativ să fie iubit

Atunci când vine vorba despre modul în care un nativ din zodia Pești i-ar plăcea să fie iubit, se pare că acesta are tendința să trăiască într-o lume misterioasă, plină de romantism.

Acesta este și motivul pentru care Peștii simt nevoia să fie iubiți și ocrotiți de către partenerul de viață. Astfel, odată ce simt cel mai mic gest de respingere, aceștia sunt răniți profund și aleg să se retragă.

Cu toate acestea, un Pește îndrăgostit va face orice pentru persoana iubită, așteptând reciprocitate, bineînțeles. Își doresc un partener de viață sensibil, empatic și determinat să sară în ajutorul său, în caz de nevoie. Odată ce va avea aceste trăiri alături de partener, este semn clar că emoțiile lui vor deveni din ce în ce mai intense. Se pare că nicio altă zodie din horoscop nu este capabilă de un asemenea devotament pentru persoana iubită.

cum iubeste barbatul pesti
Se pare că zodia Pești este cea mai devotată dintre toate, atunci când vine vorba despre partener[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Horoscopul dragostei în luna martie 2023. Planetele sunt aliniate pentru o zodie de apă!



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Tabelul cu zodiacul chinezesc. Află repede ce zodie ești!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies