Cine este Alice Peneacă. „Liniștea mă face cea mai fericită.”

cine este alice peneaca
Cine este Alice Peneacă

Alice Peneacă este una dintre cele mai frumoase romance, având o carieră de succes în domeniul modeli. Deși este cunoscută și în România, vedeta își desfășoară cariera la nivel internațional, fiind un model cunoscut și apreciat.

În urmă cu câțiva ani, frumoasa brunetă era foarte prezentă în showbizul românesc, datorită căsniciei cu Bobby Păunescu, un cunoscut om de afaceri, regizor și producător.

Ce vârstă are Alice Peneacă

alice peneaca insarcinata
Alice Peneacă [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alice Peneacă va deveni mamă! Fosta parteneră a lui Bobby Păunescu și-a arătat în mediul online burtica de graviduță

La vârsta de 31 de ani, Alice se poate mândri cu succes pe toate planurile. După 10 ani în care a practicat balet, vedeta a hotărât că își poate clădi o carieră, pe seama frumuseții sale. Munca, talentul și devotamentul i-au adus șansa să apară în cele mai populare reviste ale lumii, să defileze pe cele mai cunoscute podiumuri și să fie imaginea unor branduri cu renume din această industrie.

De asemenea, vedeta a apărut în pictoriale sexy, dar a lucrat și cu Smiley, fiind protagonista videoclipului unei melodii de a artistului. În ultima perioadă, nu doar zona profesională i-a adus fericire frumoasei fete, ci și viața personală.

Alice Peneacă și Bobby Păunescu

 alice peneaca
Alice Peneacă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cine este Daniel Buzdugan. „Menirea mea e să aduc bucurie oamenilor!”

În anul 2015, Alice și Bobby formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul de la noi din țară. Cu toate acestea, la doar trei ani după ce s-au căsătorit, miliardarul și frumoasa brunetă au divorțat. Din acel moment, fotomodelul a decis să nu mai aibă atât de multe apariții publice și s-a axat pe propria viață.

Cu toate acestea, Alice a rămas activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează imagini din viața personală, dar și din cadrul ședințelor foto pe care le are.

„Suntem separați de mai bine de un an și jumătate, însă pe data de 10 decembrie 2018 a avut loc divorțul. Am divorțat la tribunal, a fost și el de acord cu divorțul. Nu am niciun regret, este o experiență din care am învățat foarte multe lucruri și sper ca pe viitor să iau decizii mai bune! Nu există prietenie, însă există respect, din partea mea.

Am ajuns împreună la concluzia că divorțul este singura soluție, însă am ales să depun actele, întrucât vreau să merg mai departe cu viața mea. În urma divorțului am rămas cu o experiență de viață. Eu sunt ok pentru că muncesc și am grijă de mine.”, a declarat fotomodelul.

Alice Peneacă este însărcinată

alice peneaca iubit
Alice Peneacă și iubitul ei[Sursa foto: Instagram]

După ce s-a despărțit de omul de afaceri, vedeta nu s-a mai afișat alături de alt bărbat.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

„Bărbatul ideal pentru mine trebuie să fie un suflet bun, să fie educat, disciplinat, generos.

Nu mă refer neapărat la partea materială, generos din suflet. Să fie ușor de manipulat. Nu aș ierta niciodată trădarea, că de mințit toată lumea minte. Când ierți anumite lucruri îți asumi că se mai pot întâmpla. Este greu să găsești pe cineva să îți fie loial, că tentații sunt la toate colțurile de stradă. De obicei îmi fac tot felul de scenarii în cap. Cred că liniștea mă face cea mai fericită.” , a povestit fosta soție a lui Bobby Păunescu.

Citește și: Anca Dinicu iubește din nou? Actrița s-a dat de gol pe rețelele de socializare: „Am un crush pe cineva”

Totuși, la 4 ani după separare, Alice și-a făcut publică relația alături de Dragoș Caliminte, un antreprenor din Constanța, ce se ocupă cu afaceri în domeniul digital. Cei doi sunt extrem de îndrăgiți de fanii fotomodelului, care reușesc să îi admire pe cei doi în fotografiile din mediul online. În urmă cu o zi, frumoasa vedetă a dat vestea cea mare, spunând că este însărcinată. Alice a ales o modalitate inedită pentru a face marele anunț, în mediul online. Vedeta a publicat un videoclip în care pare că se pregătește de o ieșire în oraș, iar la final își dezvăluie burtica de gravidă, purtând un costum negru, extrem de mulat.

„Echipa noastră se mărește!”, a scris fotomodelul, pe rețelele de socializare.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine este Emil Rengle. "La 6 ani părinții au descoperit că mă dădeam cu capul de podea în camera mea."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies