Cum se poate realiza un machiaj de seară din machiajul de zi

Cum se poate realiza un machiaj de seară din machiajul de zi
Cum se poate realiza un machiaj de seară din machiajul de zi

Află din rândurile următoare cum să transformi un machiaj de zi într-unul de seară.

De multe ori, ritmul alert al unei zile de muncă ne face să participăm la mai multe eveniment pe parcursul unei zile, iar acestea se pot desfășura atât ziua, cât și seara. De multe ori nu mai avem timp să ajungem acasă pentru a ne demachia de machiajul pe care l-am aplicat de dimineață și să construim de la 0 unul de seară. De aceea, este foarte important să știm care sunt tehnicile prin intermediul cărora putem să transformăm un machiaj de zi într-unul de seară fără prea mult efort.

În cadrul unei emisiuni, Lorena Șerban, creator de conținut, ne-a învățat cum trebuie să procedăm dacă suntem pe grabă și vrem să transformăm machiajul obișnuit de zi într-unul spectaculos pe care putem să îl purtăm cu ușurință la un eveniment de seară.

Care este diferența dintre un machiaj de zi și unul de seară

Citește și: 5 idei de machiaj de primăvară pentru a-ți scoate în evidență frumusețea naturală

Cum poți realiza un machiaj de seară, din machiajul de zi
Cum poți realiza un machiaj de seară, din machiajul de zi[Sursa foto: pexels]

Machiajul de zi în comparație cu machiajul de seară trebuie să fie mai simplu și are ca scop să ne acopere imperfecțiunile care în mod normal se văd la lumina zilei. Astfel, pentru un machiaj de zi putem să folosim fără probleme doar rimel alături de un machiaj al feței pentru care aplicăm fond de ten, pudră, blush și conturing, iar atunci când vorbim de cel de seară, trebuie neapărat să aplicăm și un fard pe pleoape, iar rezultatul să fie unul spectaculos.

De asemenea, în privința culorilor pe care le folosim, atât la fard, cât și la ruj, machiajul de zi trebuie să fie compus din nuanțe naturale de crem sau roz pudră, iar atunci când realizăm un machiaj de seară putem cu ușurință să mergem pe varianta unui smokey eyes și să aplicăm un ruj de buze roșu.

Cum poți realiza un machiaj de seară, din machiajul de zi

Cum poți realiza un machiaj de seară, din machiajul de zi
Cum poți realiza un machiaj de seară, din machiajul de zi[Sursa foto: pexels]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Așadar, dacă pentru machiajul de zi am aplicat doar bază de machiaj, fond de ten, pudră, blush, contur și rimel, atunci machiajul de seară necesită oarece îmbunătățiri.

În acest caz, este foarte important ca baza pe care o aplicăm înainte de fondul de ten să fie una rezistentă, iar fondul de ten să aibă o acoperire mare.

Dacă știm că avem o zi mai lungă în care trebuie să ajungem în mai multe locuri, neapărat trebuie să aplicăm o bază și un fond de ten cu acoperire mai mare .”, spune creatorul de conținut.

Machiajul ochilor

Cum poți realiza un machiaj de seară, din machiajul de zi
Cum poți realiza un machiaj de seară, din machiajul de zi[Sursa foto: pexels]

Pentru machiajul ochilor vom avea nevoie de o paletă cu farduri mai pigmentate și mai îndrăznețe pe care cu ajutorul unei pensule speciale le vom aplica atât pe pleoapa superioară cât și pe partea de sub ochi pentru a crea un efect

de uniformizare. Vom folosi o culoare mai deschisă în centrul ochiului pentru a crea un efect de mărire și la fel vom aplica și în partea de jos a colțului intern al ochiului pentru luminozitate.

Pentru machiajul de seară putem să punem puțin mai multă culoare, puțin mai mult pigment și tot ce trebuie să facem este să aplicăm peste și să încercăm să blenduim.

Contează foarte mult pensula. Trebuie neapărat să fie din păr natural .”, a precizat creatorul de conținut.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

De asemenea, dacă la machiajul de zi ne-am mulțumit cu un strat de rimel, în privința machiajului de seară, putem să aplicăm cu încredere și gene false. Pentru acest proces trebuie să avem la îndemână o pereche de gene false tăiate în bucățele, un lipici special și o pensetă. Pentru un efect de alungire al ochiului, specialistul în domeniu ne recomandă să aplicăm doar pe colțul extern al ochiului.

Machiajul feței

Citește și: Trecerea de la machiajul de zi la cel de seara! Ce tehnici folosim?

Cum poți realiza un machiaj de seară, din machiajul de zi
Cum poți realiza un machiaj de seară, din machiajul de zi[Sursa foto: pexels]

Dacă la machiajul de zi am folosit un blush și un conturing cremos, pentru machiajul de seară este necesar să aplicăm și produs sub formă de pudră. De asemenea, în compoziția machiajului de seară este esențial și iluminatorul.

La machiajul de seară putem să exagerăm și cu iluminatorul .”, spune creatorul de conținut.

De asemenea, un lucru foarte important este aplicarea sprayului de fixare pentru o rezistență îndelungată a machiajului.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum să faci un machiaj de zi cu accent pe buze

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies